Stiri

Câți bani a primit Tyga pentru prestația de la Untold 2021

Câți bani a primit Tyga pentru prestația de la Untold 2021
[Sursa foto: Facebook ]
Tyga cere sume enorme de bani pentru fiecare concert pe care îl susţine.

 Tyga este unul dintre cei mai la modă rapperi americani. Artistul are concerte în fiecare săptămână şi este unul dintre preferaţii românilor. Însă nu orice patron de club sau de festiva îşi permite să îl aducă pe Tyga. Rapper-ul cere o mulţime de bani pentru un concert.

Câţi bani a primi Tyga pentru a cânta la Untold 2021

 În acest moment, Tyga are o avere de peste 5 milioane de dolari, însă la câte cereri pentru a concerta are, conturile sale vor creşte vertiginos şi în următoarea perioadă.

Artistul de 31 de ani a concertat şi la Nuba în această vară, iar patronii clubului de fiţe din Mamaia au scos din buzunar o sumă enormă pentru a-l aduce. Codin Maticiuc a scris pe Facebook a scris că Tyga a fost plătit cu aproximativ 150 de mii de dolari. Acesta a fost cazat la hotelul de lux Nyota, într-unul dintre penthousuri, unde preţul pentru o singură noapte sare de cinci mii de lei.

 Tyga a fost invitat să cânte şi la Untold, unde a avut parte de un public mult mai numeros. Şi dacă ne luăm după remuneraţia sa de la Nuba, şi cei de la Untold au scos o sumă similară din buzunar pentru a-l aduce pe celebrul rapper. Tyga a susţinut un concert de aproximativ o oră, iar zeci de mii de fanii au cântat alături de el. 

Câți bani a primit Tyga pentru prestația de la Untold 2021

 Tyga a început să cânte şi să înregistreze în 2007, iar în 2008 a lansat deja primul său album, "No Introduction". A căpătat o faimă şi mai mare şi după ce piesa sa, "Diamond Life", a fost folosită în jocurile "Need for Speed: Undercover" şi "NFL 2009", dar şi în filmul lansat în 2009 "Fighting". Rapper-ul a fost logodit cu Blac Chyna, cei doi având şi un copil. Însă rapper-ul a intrat cu adevărat în lumina reflectoarelor după ce s-a cuplat cu Kylie Jenner, alături de care a stat până în 2017.