Stiri

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu trupa Ace of Base. Unde a dispărut

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu trupa Ace of Base. Unde a dispărut
[Sursa foto: Facebook Ace of Base]
Trupa Ace of Base a luat cu asalt topurile din întreaga lume în anii '90, rămânând în istorie cu mai multe hituri care au făcut furori la acea vreme.

 La începutul anilor '90, fraţii Jonas, Linn şi Jenny Berggren, alături de prietenul lor, Ulf Ekberg înfiinţau trupa Ace of Base, iar după numai doi ani se bucurau deja de un succes imens. Artiştii suedezi au intrat în topurile internaţionale în 1992, odată cu lansarea albumului "Happy Nation", vândut în 21 de milioane de exemplare, iar ascensiunea a continuat şi anul următor.

Ce s-a întâmplat cu trupa Ace of Base şi cu ce se ocupă acum artiştii

 La finalul anului 1993, formaţia a lansat un alt album, intitulat "The Sign", iar succesul a fost imens. A câştigat nouă Discuri de Platină doar în Statele Unite ale Americii şi a devenit primul album din istorie cu trei hituri clasate de-a lungul timpului în Billboard Mainstream Top 40 pe primul loc: "All That She Wants", "The Sign" and "Don't Turn Around". 

 Succesul a durat doar până în 2007, când gaşca a fost spartă de Linn. După ce artista a părăsit definitiv trupa, cei trei membri rămaşi au continuat ca un trio până în 2009, anul în care şi Jenny s-a despărţit de formaţie, pentru o carieră solo. Băieţii au căutat alte două soliste şi le-au şi găsit, dar Clara Hagman şi Julia Williamson s-au retras din proiect în 2012. 

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu trupa Ace of Base. Unde a dispărut

 Jenny a rămas în lumina reflectoarelor şi a mai avut tentative în cariera sa solo, spre deosebire de sora sa, care a renunţat la celebritate. "Linn nu îşi dorea să fie faimoasă, îşi iubea fanii, dar celebritatea nu era un obiectiv pentru ea", a declarat Ekberg. Jonas are acum o familie frumoasă şi este dezamăgit de faptul că nu va mai avea şansa de a cânta împreună cu foştii săi colegi. "Visul meu este să o conving pe Linn să cânte piesele pe care le compun, fără promovare, doar să le înregistrăm. Ar fi perfect", a spus Jonas. Ulf Ekberg nu mai are nicio legătură cu muzica, având o afacere care se ocupă cu dezvoltarea companiilor suedeze.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu trupa Ace of Base. Unde a dispărut
Jonas Ekberg, alături de fiul său[Sursa foto: Facebook Ace of Base]