Stiri

Ce afaceri are Dan Bittman. Cu ce se ocupă în afară de muzică

Ce afaceri are Dan Bittman. Cu ce se ocupă în afară de muzică
Pe lângă faptul că este un cântăreţ celebru, cu o mulţime de fani, Dan Bittman se ocupă şi de afaceri în afară de muzică.

 Dan Bittman este un om împlinit din punct de vedere financiar. A câştigat o mulţime de bani de-a lungul timpului alători de trupa Holograf, vânzând zeci de mii de albume şi cântând la sute de concerte, însă cunoscutul cântăreţ se pricepe foarte bine şi la afaceri.

Cu ce se ocupă Dan Bittman în afară de muzică şi ce afaceri are

 Dan Bittman nu s-a mulţumit cu banii câştigaţi din muzică şi de-a lungul timpului a încercat diverse afaceri.

Om cu spirit antreprenorial, cântăreţul şi-a încercat norocul în imobiliare. A construit un întreg cartier de vile în Popeşti Leordeni, iar surse din anturajul artistului au declarat că profitul a fost imens. Casele au fost construite la standarde ridicate şi s-au vândut foarte repede. După aceea, Bittman a continuat să investească în imobiliare şi a avut succes şi cu alte proiecte, în mare parte blocuri de locuinţe.

 În 2017, Bittman şi-a realizat un mare vis, acela de a avea propriul parc nautic.

La 49 de kilometri de Bucureşti, pe malul lacului Sulimanu, artistul a investit în parcul de agrement "A2 Wake Park", un loc perfect pentru iubitorii de natură şi de senzaţii tari. Bittman nu s-a uitat la bani şi a cheltuit nu mai puţin de 700 de mii de euro pentru această afacere.

  "Aici se poate şi dormi, sunt 24 de locuri de cazare, 3 apartamente mari, 4 căsuţe din lemn, mai mici, care au aer condiţionat, se poate sta bine- mersi în weekend. Se mai poate pescui, însă ce e mai important e că se pot practica sporturi extreme, se face wakeboarding sau curse off road. Dar, cine doreşte poate pescui sau juca fotbal.", a declarat Bittman. 

Ce afaceri are Dan Bittman. Cu ce se ocupă în afară de muzică
Dan Bittman, un împătimit al pescuitului

 O noapte de cazare într-un bungallow costă 35 de euro, iar pentru wakeboarding preţurile pornesc de la 15 euro, pentru zece minute şi ajung la 55 de euro pentru toată ziua, cu tot cu echipament.

Ce afaceri are Dan Bittman. Cu ce se ocupă în afară de muzică
A2 Wake Park