Stiri

Selena Gomez, surprinsă cu hainele pline de sânge. Ce a pățit artista

Selena Gomez
Selena Gomez, surprinsă cu hainele pline de sânge [Sursa foto: Facebook]
Selena Gomez și-a speriat fanii după ce a fost surprinsă plină de sânge și înconjurată de polițiști. Ce s-a întâmplat cu artista?!

Selena Gomez și-a speriat fanii prin intermediul unor imagini inedite. În imaginile surprinse de paparazzi, frumoasa vedetă poartă un pulover alb, plin de sânge și însoțită de doi polițiști. Ei bine, fanii artistei nu trebuie să se îngrijoreze, fiind vorba doar de efecte speciale. Celebra artistă se află pe platourile de filmare ale celui mai nou serial al său „Only Murders In The Building”.

Selena Gomez se afla pe platourile de filmare ale serialului „Only Murders In The Building”
Selena Gomez se află pe platourile de filmare ale serialului „Only Murders In The Building”[Sursa foto: Facebook]

După celebra producție Disney – „Wizards of Waverly Place”, serialul „Only Murders In The Building” este primul proiect în care artista va juca. Chiar dacă lansarea oficială nu a fost anunțată, fanii artistei așteaptă cu sufletul la gură serialul. De asemenea, Selena Gomez  va juca alături de actori celebri precum Steve Martin și Martin Short. Din primele informații, serialul „Only Murders In The Building” este o comedie, dar vor avea loc și momente dramatice.

Selena Gomez se află pe platourile de filmare ale serialului „Only Murders In The Building”
Selena Gomez se află pe platourile de filmare ale serialului „Only Murders In The Building”[Sursa foto: Facebook]

Selena Gomez a devenit cunoscută în 2007

Reamintim că Selena Gomez a devenit cunoscută publicului în anul 2007, fiind protegonista serialului Disney Channel  Wizards Of Waverly Place. În anul următor, frumoasa artistă a înființat trupa Selena Gomez  & the Scene. Ulterior, și-a lansat cariera solo, primul ei album fiind  Stars Dance, din 2013. Totodată, vedeta a mai jucat într-o serie de filme, printre care „Spring Breakers”, „The Dead Don't Die”, „The Fundamentals of Caring” și „A Rainy Day in New York”.