Stiri mondene

Fotografie de colecție cu membrii trupei 3 Sud Est. AȘA arătau când erau tineri

Fotografie de colecție cu membrii trupei 3 Sud Est. AȘA arătau când erau tineri
Îi mai ții minte pe membrii trupei 3 Sud Est de pe vremea când erau tineri?! Mihai Budeanu a postat o fotografie și a stârnit nostalgia publicului.

Băieții de la 3 Sud Est au postat o fotografie impresionantă de pe vremea când cei trei nu formau încă o trupă de muzicieni. Mihai Budeanu a fost cel care a readus în atenția publicului o fotografie veche cu cei trei componenți ai trupei.

Fotografia este din 1992 și este făcută în tren, în drum spre Neptun.

„Prima noastră poză împreună a fost în anul 1992, înainte cu 5 ani de înființarea trupei 3 Sud Est. Eram în tren și mergeam spre Neptun. Mai vreți să împărtășim cu voi astfel de momente? ”, a scris Mihai în dreptul fotografiei care a stârnit peste 500 de comentarii pe Facebook și peste 1000 de reacții.

Bineînțeles că și fanii trupei au devenit nostalgici la vederea fotorafiei și nu s-au putut abține să nu le scrie în comentarii cât de mult îi apreciază și cât de frumos au evoluat împreună.

„Ce frumos, ați crescut împreună ca niște frați!”, a scris una dintre fanele formației. 

3 Sud Est

De-a lungul timpului, băieții de la 3 Sud Est au impresionat cu melodiile pe care le-au lansat și au făcut furori în toate cluburile. Cei trei băieții reprezintă una dintre cele mai longevive trupe de la noi din țară, iar de curând au bifat o colaborare cu Andra. 

„Jumătatea mea mai bună”, de la Andra și 3 Sud Est, a spart topurile internaționale

Băieții de la 3 Sud Est s-au gândit multă vreme dacă să facă o piesă în colaborare cu o voce feminină și iată că până la urmă au luat o decizie corectă. Au ales să colaboreze cu Andra pentru „Jumătatea mea mai bună”, piesă care s-a dovedit a fi un real succes.

3 Sud Est

Piesa a stat o săptămână pe primul loc în trending-ul românesc și a intrat în trending în mai multe țări europene precum Italia sau Bulgaria.