Stiri mondene

Ce l-a dezamăgit pe George Burcea la producția „Wednesday”? Celebrul actor, în lacrimi pe rețelele sociale

Ce l-a dezamăgit pe George Burcea la producția „Wednesday”?
Ce l-a dezamăgit pe George Burcea la producția „Wednesday”? [Sursa foto: Instagram]
George Burcea a apărut în lacrimi în mediul online. Ce l-a dezamăgit pe celebrul actor la serialul fenomen „Wednesday”?

George Burcea interpretează rolul lui Lurch în Wednesday, unul dintre cele mai vizionate filme din ultimele zile pe platforma Netflix, regizat de celebrul Tim Burton. Actorul a fost prezent și la premiera mondială a producției, care a avut loc la Los Angeles, alături de nume mari precum Gwendoline Christie, Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Christina Ricci, fiind însoțit pe covorul negru de Viviana Sposub.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GEORGE BURCEA (@george_burcea)

Personajul interpretat de George Burcea apare în primul episod, atunci când Morticia, Gomez și Pugsley o conduc pe Wednesday la internatul Nevermore (castelul Cantacuzino din Bușteni), mai apare într-un cadru în care Morticia îi cere să-i dea un glob de cristal și în ultimul episod, în timp ce o conduce pe Wednesday acasă, de la internatul Nevermore. Mai există câteva cadre „fugitive” cu Lurch în orășel, atunci când părinții lui Wednesday vin să petreacă 2 zile cu aceasta, în weekendul părinților. 

George Burcea
George Burcea[Sursa foto: Instagram]

George Burcea nu a apărut în prea multe cadre 

Pentru că nu apare în prea multe cadre, protagonistul serialului fenomen a ironizat situația printr-un clip video. Cu umorul său caracteristic, dar și cu o doză de adevăr ieșită la lumină, George Burcea s-a filmat costumat în hainele lui Lurch, în timp ce este închis într-o celulă.

Citește și: George Burcea, apariție spectaculoasă la premiera serialului „Wednesday” din Los Angeles. Actorul a atras toate privirile. Viviana Sposub i-a fost alături

„Cum te simți atunci când Tim Burton îți acordă numai o mică parte în show”, a scris Burcea, în dreptul videoclipului postat pe TikTok, la care a adunat, până acum, peste 3.600 de aprecieri. 

@georgeburcea88 Poor Lurch #wednesday #addamsfamily #lurch ♬ original sound- George Burcea

George Burcea, mesaje de încurajare: „Ești un actor desăvârșit!” 

Fanii actorului au venit în ajutorul lui cu numeroase comentarii încurajatoare, spunând că este un actor bun și o să ajungă pe culmile succesului.

„O să ajungi mare oricum! Ești un actor desăvârșit! / Am văzut serialul. Este foarte frumos, recomand / Catherine a apărut în câteva scene și să nu uităm cine este ea...deci be happy/ Lurch, când apare sezonul 2”?,  sunt câteva dintre comentariile pe care i le-au lăsat internauții, la postarea sa. 

George Burcea
George Burcea[Sursa foto: Instagram]

Vis devenit realitate pentru George Burcea

Pe lângă faptul că producția este regizată de un nume cu greutate al cinematografiei, vedeta va juca alături de Catherine Zeta-Jones, o actriță cunoscută de toată lumea. Cu doar câteva săptămâni înainte de premiera serialului, George Burcea  a vorbit despre experiența trăită în cadrul acestui proiect. 

George Burcea
George Burcea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: S-a lansat serialul ”Wednesday”! Iată tot ce trebuie să știi despre una dintre cele mai așteptate producții Netflix?

„Încă am proaspătă în minte imaginea unui băiețel din Puțureni care era fascinat de cinematografie și de actorii pe care îi vedea pe TV abia după ce termina treaba la animale. Mi se pare încă ireal că tot el, după vreo 25 de ani, își urmează visul și joacă acum alături de Catherine Zeta-Jones, LUIS Guzman, Christina Ricci (și lista nu se termină aici), sub bagheta magică a lui Tim Burton. Credeți în voi, în vise… în Dumnezeu! Toate se așază așa cum trebuie! Mă simt binecuvântat”, a scris George Burcea.