Stiri mondene

Actorul George Burcea, victorie în dosarul substanțelor interzise! Ce au decis judecătorii

George Burcea, victorie în dosarul drogurilor
George Burcea, victorie în dosarul drogurilor [Sursa foto: Instagram]
George Burcea a obținut o victorie uriașă! Curtea de Apel București a pronunțat o hotărâre definitivă în dosarul drogurilor.

Decizie definitivă în dosarul lui George Burcea, care a fost prins drogat la volan. Astfel, Curtea de Apel București a amânat aplicarea pedepsei, pe o perioadă de doi ani. În plus, Curtea de Apel București i-a dat voie actorului să conducă în continuare autovehicule pe drumurile publice și a anulat interdicția emisă de instanța de fond. 

George Burcea, victorie în dosarul drogurilor
George Burcea, victorie în dosarul drogurilor[Sursa foto: Instagram]

„Admite apelul declarat de inculpatul Burcea George Valentin împotriva sentinţei penale nr.28

din data de 21.01.2022, pronunţată de Judecătoria Buftea. Desființează în parte sentința penală atacată și rejudecând, în fond: stabileşte pentru inculpatul Burcea George Valentin pedeapsa amenzii penale în cuantum de 16 000 lei (200 de zile amendă x 80 lei), pentru săvârșirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.   Amână aplicarea pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani”, se arat în decizia anunțată.

Citeste si: George Burcea, despre momentul când și-a văzut pentru prima oară frații ”Au leșinat! A fost un moment de telenovelă”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GEORGE BURCEA (@george_burcea)

Curtea de Apel București, hotărâre definitivă în dosarul drogurilor al lui George Burcea

Pe toată durata termenului de supraveghere, George Burcea e obligat să meargă la Serviciul de Probaţiune Ilfov când este chemat. De asemenea, va primi vizitele consilierului de probațiune. Dacă își schimbă locuința, actorul trebuie să anunțe. La fel, trebuie să informeze oamenii legii orice deplasare care depășește cinci zile, dar și întoarcerea. Totodată, protagonistul serialului „Wednesday” e obligat să comunice dacă își schimbă locul de muncă și să dea orice informație i se cere. 

George Burcea, victorie în dosarul drogurilor
George Burcea, victorie în dosarul drogurilor[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: George Burcea, primele declarații după ce a câştigat custodia comună a fiicelor cu Andreea Bălan: „Doi ani am luptat să le am în brațe”

„Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Ilfov la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.  Atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere impuse şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere. Inlatura aplicarea pedepsei complementare, constand in interzicerea exercitarii dreptului prevazut de art.66 alin.1 lit.i Cod penal.  Menține celelalte dispoziții ale sentinței penale apelate. În temeiul art.275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”,  este decizia anunțată oficial, conform spynews.ro.

Reamintim că George Burcea a fost prins drogat la volan  în 2020. Totul s-a întâmplat în perioada când a decis să divorțeze de Andreea Bălan, alături de care are două fiice. În emisiunea online, ”În Oglindă”, actorul a recunoscut că a consumat droguri. Protagonistul serialului „Wednesday” a precizat că era într-un moment dificil din viață și că ar fi făcut acest gest o singură dată.