Stiri mondene

George Burcea, cadou neașteptat pentru Viviana Sposub, de ziua ei! Cum a reacționat vedeta Kanal D: „Este inedit! Nu am primit în viața mea așa ceva”

George Burcea, cadou neașteptat pentru Viviana Sposub, de ziua ei
George Burcea, cadou neașteptat pentru Viviana Sposub, de ziua ei [Sursa foto: Instagram]
George Burcea i-a făcut cea mai mare bucurie Vivianei Sposub, oferindu-i un cadou neașteptat de ziua ei. Uite despre ce este vorba!

De aproximativ doi ani, George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu solid și au planuri serioase de viitor. Îndrăgitul actor și prezentatoarea matinalului „Dimineața cu noi” s-au cunoscut la Ferma, acolo unde s-a aprins flacăra dintre ei. Deși în acele momente puține persoanele le dădeau șanse de reușită, cei doi îndrăgostiți au demonstrat că sentimentele lor sunt puternice.

George Burcea, cadou neașteptat pentru Viviana Sposub, de ziua ei
George Burcea, cadou neașteptat pentru Viviana Sposub, de ziua ei[Sursa foto: Instagram]

Pe 25 iunie 2022, Viviana Sposub a împlinit frumoasa vârsta de 25 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, protagonistul serialului „Wednesday” a hotârăt să-i ofere un cadou original.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a rămas surprins plăcută, susținând că nu a mai primit niciodată așa ceva. 

Citeste si: Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea! Din ce motive se ceartă cel mai des: „Burcea, mi-ai scos peri albi!”

„Știți ce mi-a luat cadou de ziua mea? Am împlinit 25 de ani și a venit acasă cu 25 de trandafiri și cu 25 de perechi de chiloți. Mi-am luat niște chiloți atât de frumoși, în diferite culori, cu slipici, cu danteluță, de la celebrul brand de lenjerie intimă. Este inedit. Nu am primit în viața mea așa ceva”, a povestit Viviana Sposub, în cadrul unui intrviu oferot pentru ego.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GEORGE BURCEA (@george_burcea)

Viviana Sposub și George Burcea, planuri de căsătorie?: „E o responsabilitate foarte mare”

Deși are sentimente puternice pentru partenerul ei de viață, vedeta Kanal D nu dorește să grăbească lucrurile spre o eventuală căsătorie. Viviana Sposub a declarat în repetate rânduri că mereu a vrut să fie o mamă tânără, însă va aduce pe lume un copil atunci când va fi momentul potrivit.

George Burcea, cadou neașteptat pentru Viviana Sposub, de ziua ei
George Burcea, cadou neașteptat pentru Viviana Sposub, de ziua ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Actorul George Burcea, victorie în dosarul substanțelor interzise! Ce au decis judecătorii

„Normal că, iubind pe cineva, că îl iubesc foarte mult, normal că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar nu vreau să grăbesc lucrurile! Mai ales că a avut și toată situațiunea asta pe care a trebuit să o rezolve și am zis că n-are rost să ne grăbim, că tot împreună suntem. La fel și cu copiii, când vrea Domnul, mai încolo. Eu îmi doream copii de pe la 20 de ani, atunci nu aveam cu cine. Și îmi doream mulți copii, vreo cinci. De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici, îmi dau seama că e o responsabilitate foarte mare, viața ta se învârte în jurul copiilor! Și probabil o să mai aștept câțiva ani!”,  a spus Viviana Sposub.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Viviana Sposub (@viviana.sposub)

Citește continuarea aici!