Stiri

Când apare pe HBO continuarea serialului Game of Thrones, House of the Dragon

Când apare pe HBO continuarea serialului Game of Thrones, House of the Dragon
Prinţesa Rhaenyra Targaryen & Prinţul Daemon Targaryen [Sursa foto: Facebook House of the Dragon]
Serialul House of Dragons face parte din universul Game of Thrones şi va apărea pe HBO.

 HBO a început faza de producţie pentru House of the Dragon, un prequel al serialului care a fermecat zeci de milioane de oameni din întreaga lume, Game of Thrones. Ce actori sunt în distribuţie, când va fi lansat şi tot ce trebuie să ştii despre acest serial, vezi în acest articol.

Când apare House of the Dragon, produs de HBO

 Noul serial fantasy House of the Dragon este inspirat din cartea Fire & Blood, scrisă de George R.R.

Martin, unul dintre cei doi regizori ai noului serial. Producţia HBO va fi un prequel pentru Game of Thrones, iar acţiunea se produce cu 300 de ani înainte de evenimentele petrecute în Game of Thrones. Filmările au început deja în luna aprilie a acestui an, în Marea Britanie. 

Când apare pe HBO continuarea serialului Game of Thrones, House of the Dragon
Alicent Hightower şi Otto Hightower[Sursa foto: Facebook House of the Dragon]

 Paddy Considine, Olicia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith şi Stebe Toussaint sunt câţiva dintre actorii pe care îi vom vedea în House of the Dragon, iar pe pagina de Twitter a serialului au fost publigate deja câteva imagini de la filmări, spre bucuria fanilor care aşteaptă cu nerăbdare lansarea serialului.

 Producătorii au anunţat deja că primul sezon al serialului va conţine zece episoade şi că va fi lansat în 2022, dar nu a fost stabilită încă o dată fixă. Încă din luna octombrie a anului 2019 s-a aflat că urmează să fie produs acest serial derivat din Game of Thrones, cel mai vizionat şi premiat serial din întreaga lume. Aceasta poveste fantastică a strâns nu mai puţin de 59 de premii Emmy şi a bătut toate recordurile de audienţă. House of the Dragon este a doua încercare de continuare pentru Game of Thrones. În 2019, responsabilii HBO au refuzat să producă un alt serial din lumea Game of Thrones, după ce episodul pilot nu i-a impresionat. Naomi Watts trebuia să fie printre protagoniştii producţiei americane.