Stiri

Ce fel de viață a dus Benny Hill, unul dintre cei mai emblematici actori de comedie

Ce fel de viață a dus Benny Hill, unul dintre cei mai emblematici actori de comedie
[Sursa foto: Facebook ]
Benny Hill este considerat ca fiind cel mai mare comediant englez din toate timpurile, dar acesta a dus o viaţă în antiteză cu profesia sa.

 Benny Hill a ales să ducă o viaţă simplă şi fără ofere publicului larg detalii din viaţa sa privată. Considerat unul dintre cei mai emblematici actori de comedie, Benny Hill a trăit între anii 1924- 1992.

Ce viaţă a dus Benny Hill, unul dintre cei mai mari actori de comedie

 Benny Hill este şi acum celebru, în special pentru "Benny Hill Show", un serial de comedie produs între 1955 şi 1989.

Sketchurile sale au fost văzute în peste 140 de ţări, iar actorul a avut milioane de fani în toată lumea. Celebritatea nu i-a plăcut foarte mult însă, preferând să ducă o viaţă simplă şi singuratică.

Ce fel de viață a dus Benny Hill, unul dintre cei mai emblematici actori de comedie

 Născut în Southampton, pe coasta sudică a Angliei, Alfred Hawthorne Hill, pe numele său adevărat, s-a născut într-o familie cu tradiţie în comedie. Atât tatăl său, cât şi bunicul au fost clovni de circ în tinereţe. Benny Hill a încercat şi alte meserii înainte de a deveni actor. A lucrat la magazinul Woolworth, iar apoi a fost lăptar, operator de pod, șofer și chiar baterist. A devenit apoi asistent al unui manager de scenă, dar a fost nevoit să renunţe la postul său, pentru a se înrola în armată. După război, Benny Hill a prins un job la radio, iar după a produs o serie de sketch-uri de comedie pentru BBC, care a acceptat să-i dea spațiu pentru primul său serial de televiziune. 

 Odată cu "Benny Hill Show" a venit şi faima, pe care actorul nu a apreciat-o foarte mult. Deşi show-ul l-a făcut extrem de bogat, Benny Hill chiar nu s-a bucurat de averea sa. Nu s-a căsătorit niciodată, nu a avut copii şi nici măcar nu a avut o maşină. După ce suferise în prealabil un atac de cord, Benny Hill s-a stins în locuinţa sa din Southampton, pe 20 aprilie 1992. Corpul său neînsufleţit a fost găsit abia după două zile, după ce vecinii şi-au dat seama că ceva nu este în regulă, televizorul din locuinţa marelui actor funcţionând neîntrerupt timp de 48 de ore.