Stiri

Scooby-Doo și Courage the Cowardly Dog revin într-o nouă producție animată

Scooby-Doo și Courage the Cowardly Dog revin într-o nouă producție animată
Scooby-Doo și Courage the Cowardly Dog revin într-o nouă producție animată [Sursa foto: Captură YouTube]
Scooby-Doo și Courage the Cowardly Dog își unesc forțele și revin într-un proiect marca Warner Bros. Avem detalii în articol!

Warner Bros s-a gândit să aducă împreună doi dinte eroii copilăriei noastre, în noul film de animație „Straight Outta Nowhere: Scooby-Doo Meets Courage the Cowardly Dog”. Actorii Frank Welker și Marty Grabstein vor intra din nou în pielea personajelor care i-au consacrat și vor deveni vocile lui Scooby  și, respectiv, Courage. Producția va fi disponibil pentru achiziție digitală și DVD pe 14 septembrie. 

Scooby-Doo și Courage the Cowardly Dog  revin într-o nouă producție animată
Scooby-Doo și Courage the Cowardly Dog revin într-o nouă producție animată[Sursa foto: Captură YouTube]

„În scurt timp, misterioasa descoperire îi pune pe urmele unei insecte gigant, însoțită de războinicii ei înaripați.

Fred, Velma, Daphne și Shaggy știu că un plici nu mai este de ajuns și vor avea nevoie de ajutorul noului duo, pentru a rezolva misterul”, spun producătorii.

TRAILER: Straight Outta Nowhere: Scooby Doo Meets Courage the Cowardly Dog

„Comedia se dezlănțuie atunci când Scooby-Doo, detectivul tău preferat și Curaj, câinele fricos se întâlnesc pentru prima dată. Cei doi noi colegi adulmecă un obiect ciudat în mijlocul localității Nowhere, din Kansas, orașul natal al lui Curaj, unde acesta locuia alături de stăpânii lui, Eustache și Muriel Bagge”, se arată în descrierea trailer-ului.