Stiri mondene

Rowan Atkinson, dezvăluiri uluitoare despre rolul care l-a consacrat: „Este extenuant să-l joc pe Mr. Bean”

Rowan Atkinson - Mr. Bean
Rowan Atkinson - Mr. Bean [Sursa foto: Daily Mail ]
Actorul, în vârstă de 65 de ani, se află la mijlocul dezvoltării unui film animat al personajului popular, dar a făcut dezvăluiri uluitoare despre personaj.

Rowan Atkinson, actorul care îl interpretează pe Mr Bean, a decis să renunțe la personaj pentru că se simte epuizat. În schimb, actorul spune că poate să-i interpreteze doar vocea lui Mr. Bean pentru desenele animate, dar și nu vizual, declarând că presiunea și starea de epuizare sunt mult prea mari.

„Îmi este mai uşor să interpretez personajul vocal decât vizual. Nu-mi place prea mult să-l joc.

Este o responsabilitate mult prea mare. Mi se pare stresant şi obositor şi aştept cu nerăbdare sfârşitul acestuia” , a declarat Rowan Atkinson, interpretul lui Mr. Bean, potrivit Daily Mail

Rowan Atkinson nu mai vrea să joace în filme 

Prima apariţie a lui Rowan Atkinson, actorul acum în vârstă de 65 de ani, ca şi Mr. Bean, a avut loc în 1990, la postul ITV.

Au urmat apoi mai multe filme artistice, seriale şi desene animate, cu acelaşi personaj.

Rowan Atkinson - Mr. Bean
Rowan Atkinson - Mr. Bean[Sursa foto: Daily Mail ]

„De fapt, nu prea îmi mai place să interpretez nimic, cu excepţia lui Blackadder. Pentru că responsabilitatea pentru a face acest serial amuzant a stat pe mulţi umeri, nu doar pe ai mei. Blackadder a reprezentat energia creativă pe care o aveam cu toţii în anii ’80. Încercarea de a reproduce acei 30 de ani nu va fi uşoară”, a mai declarat Mr.

Bean.  

Vedeta Johnny English a declarat că nu a fost surprins niciodată de succesul personajului său, spunând. 

Rowan Atkinson - Mr. Bean
Rowan Atkinson - Mr. Bean[Sursa foto: Daily Mail ]

„A privi un adult comportându-se într-un mod copilăresc fără a fi conștient de la distanță de inadecvarea lui este fundamental amuzant. Faptul că comedia este mai degrabă vizuală decât verbală înseamnă că și ea a avut succes la nivel internațional”, a mai declarat actorul. 

Rowan Atkinson a interpretat rolul titular în seria de succes Mr Bean din 1990 până în 1995, înainte de a prelua mai târziu filmele „Bean Movie” în 1997 și „Mr Bean's Holiday” în 2007.