Stiri mondene

Ce ar face Zanni cu marele premiu Survivor România, dacă ar câștiga?

Ce ar face Zanni cu marele premiu Survivor România
Ce ar face Zanni cu marele premiu Survivor România [Sursa foto: Captură YouTube]
Zanni a intrat în competiția Survivor România determinat să câștige marele premiu. Iată ce ar vrea să facă cu banii.

Zanni este unul dintre cei mai puternici concurenți din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Concurentul este primul care a adus punct în al doilea sezon Survivor România, emisiune difuzată pe Kanal D de miercuri până duminică. 

Concurentul din echipa Faimoșilor a mers în Repulica Domincană determinat să plece acasă cu titlul de Supraviețuitor și marele premiu în bani. 

Ce ar face Zanni cu marele premiu Survivor România
Ce ar face Zanni cu marele premiu Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

„Am venit aici să câștig premiul cel mare să-mi iau casa mea pentru că sunt un căminist. Am venit aici să râd, am nevit să mă distrez, am venit să mă enervez, să trăiesc, să fiu sălbatic așa cum sunt în sufletul meu. Am venit să trăiesc această viață în natură departe de viața virtuală unde nu ne putem ascunde în spatele telefonului. Cel mai slab va cădea, cel mai fals va ceda”, a spus Zanni când a intrat în competiția Survivor România.


Ce crede Alex Velea despre parcursul lui Zanni la Survivor România 

Zanni pare a fi candidatul perfect pentru marele premiu, dacă ne uităm la evoluția lui de până acum. Și prietenul său, Alex Velea, este de aceeași părere, însă știe și ce l-ar doborî pe Zanni. 

Ce ar face Zanni cu marele premiu Survivor România
Ce ar face Zanni cu marele premiu Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Daniela Iliescu, mama viitorului copil al lui Culiță Sterp, mesaj incredibil după plecarea acestuia în Dominicană: ''Dacă nu ar mai trebui să ne ascundem...''

„Sper să nu accidenteze, sper ca nemâncatul să nu fie un impediment pentru că după mai multe zile simți, corpul începe să cedeze. Are 40 de kile ud. Poți să faci întinderi, rupturi, mult mai ușor dacă nu mănânci. Mi-e să nu se accidenteze sau să se certe fără sens cu cineva și să se ajungă exact cum e cățelul ăla pe care îl bați în cușcă și îl tot cerți cu bățul și după aia deschizi poarta să vezi ce face. El e exact genul ăla: stă, stă, stă și până când o zice. Și când o zice, o zice. Nu se cenzurează. E un tip echilibrat. La genul ăsta de concurs mi se pare că dorul e cel mai mare obstacol”, a declarat Alex Velea în cadrul emisiunii Teo Show.