Stiri mondene

Alexandra Stan, apariție senzuală la Survivor România 2021!

Alexandra Stan, ipostaze sexy la Survivor
Alexandra Stan a încins privirile telespectatorilor cu apariția sa extrem de sexy din cadrul emisiunii Survivor România 2021, difuzată pe Kanal D.

Survivor România a început sâmbătă, 9 ianuarie, iar una dintre concurentele care face parte din echipa Faimoșilor este chiar Alexandra Stan.

Artista care a făcut istorie cu melodia „Mr. Saxobeat” a încins privirile telespectatorilor cu formele sale extrem de sexy. În primul episod al show-ului de supraviețuire, Alexandra Stan a purtat un costum de baie sumar prin care a lăsat la vedere aproape tot. În al doilea episod însă, a adopatat o ținută prin care acoperea ceva mai multe părți ale corpului: bustieră și pantaloni scurți. Însă chiar și așa, artista are cu ce se mândri și nu are de ce să se sfiiască când vine vorba de formele ei apetisante.

Alexandra Stan, ipostaze sexy la Survivor

Citeste si: Alexandra Stan a scris istorie cu hitul „Mr. Saxobeat”. Este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify

Survivor România! Cum s-a pregătit Alexandra Stan pentru plecarea în Republica Dominicană

Înainte de plecarea în Dominicană Alexandra Stan a realizat un vlog prin care le arăta fanilor ei cum s-a pregătit pentru plecarea la competiția pentru supraviețuire. 

„La noi se apropie Crăciunul şi eu mă pregătesc să plec în Republica Dominicană să mă lupt pentru mâncare şi pentru supravieţuire. O să mă bucur maxim de sarmale”, spunea Alexandra Stan, entuaziasmată, pe vlog, înainte de a pleca la Survivor România 2021.

Alexandra Stan, ipostaze sexy la Survivor

Alexandra Stan s-a filmat alături de mare parte din colegii ei din echipa Faimoșilor, alături de care s-a dus să facă analizele care să dovedească că este aptă pentru a lupta în competiția pentru supraviețuire. Artista le-a arătat fanilor și cum urma să filmeze testimonialul care urma să apară pe tv cu puțin timp înainte de a se difuza Survivor România. 

„Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă”, a declarat Alexandra Stan, concurentă Survivor România 2021.