Stiri mondene

Cum s-a cunoscut Zanni de la Survivor România 2021 cu Alex Velea

Cum s-a cunoscut Zanni cu Alex Velea
Zanni este unul dintre cei mai puternici concurenți din noul sezonul Survivor România 2021. Este Faimosul care a adus primul punct în cadrul competiției.

Zanni a făcut o figură frumoasă la Survivor România, în ciuda aspectului său fizic. Puținele kilograme pe care le are s-au dovedit a fi o calitate pe traseu, artistul mișcându-se extrem de bine la probe. 

Zanni este unul dintre „Băieții de Aur” ai lui Alex Velea, un copil abandonat de părinți și care a fost nevoit să se descurce cum a putut în viață. Zanni a locuit la un cămin studențesc și miza lui este să aibă propria casă după terminarea competiției Survivor. Dacă are toate atributele pentru a câștiga această competiție vom mai vedea, însă Alex Velea are numai cuvinte de laudă la adresa lui. 

Cum s-a cunoscut Zanni cu Alex Velea

„E un caracter aparte. S-a dezvoltat extrem de bine, adică are nişte minusuri la capitolul ăsta matern-parental că nu a simțit treaba asta, dar este foarte inteligent, este foarte ambițios și nu ai zice că a crescut fără părinți”, a spus Alex Velea la Teo Show. 

Zanni l-a abordat pe Alex Velea printr-un mesaj pe Instagram. Ce i-a scris?!

Alex Velea își amintește perfect cum a început prietenia sa cu Zanni.

Cum s-a cunoscut Zanni cu Alex Velea

„Mi-a dat un mesaj pe Instagram: Dă-mi putere să dau show mai departe. Și eu l-am întrebat: O pârlești bine? Ai mai cântat, care e treaba?

Nu am mai cântat, dar simt că pot să cânt. Și am zis, la mine studio, nu că e coadă, dar sunt câțiva băieți care vor să facă fix cam aceleași lucruri. Eu nu am timp de așteptat, eu vreau să fac acum. Zic, bine, hai vino la studio să văd ce poți să faci. Așa a început călătoria noastră muzicală. În 2019, în toamnă cred că a scos prima lui piesă „Caut cheia”, practic povestea lui de viață spusă așa, în două minute jumate. Mai are o piesă, după care a început să apară pe materialul ăsta Trapmanele All Stars, Omar este colegul lui de trupă”, a mai spus Alex Velea. 

Alex Velea spune că Zanni ar merita să câștige marele premiu Survivor pentru că are abilitățile necesare și în plus, este cel mai „amărât” concurent.