Stiri mondene

Zanni, indignat de parcursul Alexandrei Stan și al Amnei la Survivor: „Trebuie să îi zic de vreo patru ori că aia e dreapta”

Survivor România - Zanni
Competiția Survivor România este abia la început, dar asta nu înseamnă că tensiunile nu și-au făcut apariția deja.

Miercuri, 13 ianuarie, de la ora 22:00 are loc o nouă confruntare Survivor România. Competiția abia a început, însă concurenții au început deja să-și formeze păreri unii despre alții.

De exemplu, unuii Faimoși sunt de părere că fetele din echipa lor sunt mult mai slabe comporativ cu fetele din ehipa Războinicilor.

Survivor România

Una dintre Faimoasele care a pierdut în fața Războinicilor este Alexandra Stan, moment în care unii dintre colegii ei s-au supărat. Jador, de exemplu, a fost primul care a desconsiderat-o pe artistă în episodul de duminică.

Survivor România

„Oamenii care ne trag în jos, nu trebuie să vă supărați, sunt fetele, nu sunt destul de pregătite. Fetele la ei sunt toate bune, la noi nu sunt la fel de bune. Asta e diferența, se vede cu ochiul liber. Nu că aleg ăștia pe Cătălin Moroșanu sau pe Costi Ioniță care sunt mai în vârstă. Femeile sunt problema. Vreți să vă dau nume?”, a spus Jador, făcând referire la Alexandra Stan. 

Și Zanni o atacă pe Alexandra Stan, dar și pe Amna

Tensiunile care au început în al doilea episod al show-ului din Republica Dominicană vor continua și în ediția de miercuri.

Zanni ibucnește și aruncă cu vorbe grele la adresa unora dintre colegele sale de echipă. Artistul spune despre Amna și Alexandra Stan că nu sunt destul de pregătite pentru competiția Survivor România.

Survivor România

„Alexandra Stan nici nu a terminat traseul. La Alexandra Stan nu mai am nicio pretenție. Nu pentru că este femeie, se vede după ea cum a fost ținută. Ea nu știe nimic. Eu trebuie să îi zic Amnei de vreo patru ori că aia e stânga, nu e dreapta”, a spus Zanni indignat.

Ce se va întâmpla în cele două tabere și care va fi deznodământul acestor tensiuni, vom afla miercuri, 13 ianuarie la ora 22:00 pe Kanal D.