Stiri

S-a modificat ora la care începe Survivor România 2021!! Programul TV Kanal D pentru toate cele cinci zile de emisie

Survivor România
Survivor România [Sursa foto: Arhiva ]
Ora de difuzare a emisiunii de la Kanal D, Survivor România, s-a modificat. Iată care este programul pentru toate zilele de emisie ale show-ului sportiv.

Sezonul doi a celei mai așteptate competiții sportive a început sâmbătă, 9 ianuarie, la Kanal D. Show-ul poate fi urmărit cinci zile pe săptămână, de miercuri până duminică, după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, începând cu ora 22:00, iar vineri, sâmbătă și duminică, de la 20:00. Survivor România 2021 se va vedea și în online pe kanald.ro/live.

Kanal D a spulberat audientele cu prima editie a celui de-al doilea sezon al celui mai asteptat show din 2021: Survivor România.

 Reality-ul a pozitionat statia pe primul loc in audiente, pe toate targeturile.  Infruntare de infarct aseara, la „Survivor Romania”, la Kanal D, in prima editie a celui de-al doilea sezon al show-ului fenomen! Reality-ul, prezentat de  Daniel Pavel, a inregistrat audiente uriase, pozitionandu-se pe primul loc pe toate targeturile monitorizate. 

Survivor România - Daniel Pavel
Survivor România - Daniel Pavel[Sursa foto: Arhiva ]

Peste doua milioane de telespectatori au urmarit, in medie, Kanal D, in fiecare minut al difuzarii show-ului, minutul de aur, inregistrat la 21:29, adunand in fata micilor ecrane 2.371.000 de privitori din intreaga tara. 

Kanal D s-a plasat pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate, cu  8,8% Rating si 25,1% cota de piata, la nivelul publicului Comercial, 11,3% Rating si 23,5% cota de piata, la nivelul publicului National, si 9,4% Rating si 21,0% cota de piata, pe All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Survivor România - Războinicii
Survivor România - Războinicii[Sursa foto: Arhiva ]

In primul joc,  cel disputat aseara, cu o miza uriasa, adapostul si acoperisul, Faimosii si Razboinicii au luptat pana la epuizare, pe un traseul spectaculos, in Marea Caraibilor. Milioanele de telespectatori au avut parte de o competitie extrem de stransa intre cele doua echipe, care au intors scorul de mai multe ori, tinand atat concurentii cat si telespectatorii cu sufletul la gura.

Au aparut si primele accidentari, primul foto finish, dar si prima renuntare in timpul jocului. Finalul a fost disputat prin stafeta mixta, la capatul careia Razboinicii au iesit invingatori. 

Citește continuarea aici