Stiri

Ce a găsit o femeie atunci când s-a urcat într-un tramvai din București? Femeia s-a arătat foarte revoltată de ceea ce a putut să vadă

Ce a găsit o femeie atunci când s-a urcat într-un tramvai din București
Ce a găsit o femeie atunci când s-a urcat într-un tramvai din București [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Imagini virale într-un tramvai din București. Peste ce a putut să dea o femeie atunci când s-a urcat în mijlocul de transport în comun?

O femeie a urcat într-un tramvai din București și s-a arătat revoltată de gestul pe care l-a făcut un alt călător. După ce a urcat în mijlocul de transport, femeia a sesizat faptul că una dintre persoane spărgea semințe, lăsând cojile acestora pe jos, în dreptul scaunului. Imagine a stârnit un adevărat „val” de reacții pe rețelele sociale. 

„E frumos să arunci semințe pe jos? NU!”, se arată în postarea de pe pagina „Ești din Sectorul 5, dacă”.

Ce a găsit o femeie atunci când s-a urcat într-un tramvai din București
Postarea de pe pagina „Ești din Sectorul 5, dacă”.[Sursa foto: Facebook]

Un alt caz asemănător a avut loc în București. O femeie a fost surprinsă într-o ipostază mai puțin obișnuită, într-un autobuz din Capitală. Aceasta a fost fotografiată în timp ce curăța păstăi în autobuzul STB de pe linia 117 din Capitală.

Citește și: Povestea care a făcut înconjurul lumii. O femeie parcurge zilnic 1.600 de kilometri pentru a merge la serviciu: "Poate pentru unii e o nebunie, dar mie îmi e bine așa”

„Ne-a fost dat să vedem multe pe 117, dar asta cu curățat de păstăi e altceva”, este descrierea postării de pe pagina de Facebook „Ești din Sectorul 5, dacă”.

Citește și: Dimineața Nebună: Călători uitați într-un autobuz din Suceava. Șoferul a închis ușile și a plecat la cumpărături: ”Am bătut în geam să ne audă cineva”

Călătorii cu transportul în comun și privat trebuie să respecte regulile și obligațiile

În condițiile unei călătorii cu transportul în comun sau privat, există o serie de reguli pe care cetățenii trebuie să le respecte. Pe lângă faptul că cetățenii au drept de acces la informaţiile publice cu privire la serviciul de transport public local, aceștia trebuie să nu aducă prejudicii bunurilor sistemelor de transport, indiferent din ce domeniu fac parte (public sau privat). Iar, potrivit articolului 7 din H.C.G.M.B. nr. 156/2001, călătorilor li se interzice  „15. o) să deterioreze sau să murdarească sub orice formă vehiculul”.