Stiri

Dimineața Nebună: Călători uitați într-un autobuz din Suceava. Șoferul a închis ușile și a plecat la cumpărături: ”Am bătut în geam să ne audă cineva”

Călători uitați într-un autobuz din Suceava
Călători uitați într-un autobuz din Suceava [Sursa foto: Captură video]
Incident neobişnuit în Suceava. Şoferul unui autobuz a plecat la cumpărături și i-a lăsat pe călători blocați în mașină.

Câțiva călători s-au înfuriat după ce au fost uitați în interiorul autovehiculului de transport în comun. Incidentul s-a petrecut la Suceava, marţi, 10 ianuarie, după ce şoferul unui autobuz a uitat să le deschidă uşa oamenilor care doreau să coboare în staţie şi a plecat la cumpărături.

Călători uitați într-un autobuz din Suceava
Călători uitați într-un autobuz din Suceava[Sursa foto: Captură video]

Pasagerii autobuzului au rămas blocați până când șoferul le-a deschis ușile

Oamenii au stat blocați în microbuz vreme de 10 minute.

Întreg evenimentul a fost filmat și viralizat pe rețelele sociale. 

“Ne-a lăsat aproximativ 10 minute în autobuz. Am ajuns în stație la 15.33 și la 15.42 a revenit și a deschis ușile. Nu am pățit așa ceva niciodată”, a declarat Andrei, unul dintre pasageri, care a filmat întreaga scenă.

Citește și: O femeie a apelat la serviciu privat de transport pentru a merge la Sibiu, dar a avut un șoc. Șoferul mașinii: ”Nimeni nu va vedea cadavrul. Trebuie să fie dus în pădure”

„Am bătut în geam, să ne audă cineva, să îl anunțe că suntem acolo, dar nimic. Am sunat pe numerele de telefon de la TPL, nu a răspuns nimeni. Mai era o femeie care se grăbea să ia copilul de la grădiniță. Asta e bătaie de joc. Așa cum bătaie de joc este și cum au schimbat traseele microbuzelor, de ajung doar până la Orizont”,  a adăugat tânărul.

Conducerea TPL a anunțat că șoferul va fi sancționat disciplinar

Conducerea TPL Suceava a fost informată despre acest incident și a verificat reclamația făcută de călători. De asemenea, au fost verificate și camerele video din interiorul microbuzului. Astfel, cele transmise de oameni au fost confirmate. Gabriel Petruc, directorul TPL  a transmis că șoferul  urmează să fie sancționat disciplinar prin micșorarea salariului. De asemenea, conducerea a transmis că la momentul expirării contractului de muncă al șoferului, acesta nu va mai fi prelungit. 

Autobuze
Autobuze 

Citește și: A intrat în funcțiune sistemul de supraveghere a traficului cu recunoaștere facială. Lista intersecțiilor monitorizate din București

Se pare că schimbările făcute de la 1 ianuarie 2023 la traseele și orarele liniilor secundare i-au bulversat nu doar pe călători, ci și pe șoferi, care circulă atât de des cu microbuzele goale, pe trasee foarte scurte, încât uită că au și călători, potrivit Monitorul de Suceava.

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.