Stiri

Caz uluitor la Spitalul din Huși! Un bărbat s-a trezit fără pantofi la externarea din spital

Ștefan Popa, nepotul bătrânului
Ștefan Popa, nepotul bătrânului [Sursa foto: Facebook]
Din cauza unor probleme de sănătate, bărbatul din Huși a fost nevoit să se interneze în spital, însă la externare și-a dat seama că a rămas fără pantofi. Este uluitor ce au descoperit camerele de supraveghere.

O situație de-a râsul-plânsului s-a petrecut în cadrul Spitalului din Huși! În aceste zile, cadrele medicale au avut parte de o acuzație jenantă, atunci când un bărbat în vârstă de 70 de ani s-a externat din unitatea spitalicească. Spre surprinderea bărbatului, nimeni din personalul medical nu i-a mai înapoiat pantofii pe care îi avea la internare. La rândul lor, medicii i-au spus pacientului că a venit, de fapt, desculț, iar în momentul internării, Mircea Chirilă nu avea nicio pereche de pantofi la el.

În urma afirmațiilor făcute de personalul medical, bărbatul a povestit cu lux de amănunte întreaga poveste. Potrivit spuselor sale, acesta a chemat Ambulanța pe 14 aprilie, care, în jurul orelor 09:00, a venit în centrul satului și l-a luat. Se îmbrăcase curat, cu hainele bune și cu pantofii luați de curând, de la oraș. Imediat când a ajuns la Spitalul din Huși, cadrele medicale au decis să-l interneze. Ei bine, în acel moment, o doamnă de acolo i-a luat bunurile personale, haine, pantofi, pentru a le depozita în siguranță la magazie. 

Spitalul din Huși
Spitalul din Huși

Camerele de supraveghere au scos la iveală misterul dispariției

Pe data de 21 aprilie, nepotul pensionarului a fost chemat să-l ia acasă pe unchiul său. Personalul medical i-au adus bunurile din magazie, s-a îmbrăcat, tot, dar când să se încalțe, ia papucii de unde nu-s. Atât Mircea Chirilă, cât și nepotul său au decis să verifice camerele de supraveghere. În urma imaginilor vizionate, cei doi au constatat că pensionarul a intrat încălțat în spital. De asemenea, Ștefan Popa, nepotul bătrânului care a rămas desculț, a făcut o plângere, fiind demarată o anchetă în acest caz. 

„Am semnalat imediat situația și am cerut papucii. Ce ni s-a părut ciudat este că, brusc, toată lumea de acolo a sărit cu gura pe noi. Niște doamne asistente, infirmiere sau ce erau, spuneau că nu e adevărat că bătrânul a venit încălțat. Zic, doamnelor, cu să nu vină încălțat la Spital? Că Ambulanța l-a luat din centrul satului, iar până acolo el s-a dus pe jos. E o râpă, e noroi, cum să fi mers în șosete de acasă până la Ambulanță și apoi să fi venit așa la Spital? A avut pantofi. Unchiul meu spunea și el că a venit cu pantofi, erau negri, noi, dăduse 240 de lei pe ei.

Unde sunt? tot întrebam noi. Personalul spunea că, nu, moșul a venit fără papuci. Noi am insistat. M-au dus în magazie, chipurile, să văd cu ochii mei că nu sunt, m-au purtat pe colo, pe colo. La un moment dat, una dintre doamnele asistente sau ce funcție are, ne-a arătat o hârtie pe care erau trecute bunurile unchiului meu, dar papucii, într-adevăr, nu erau menționați. Și ele spuneau că asta e dovada că el nu a avut papuci la internare. Zic, măi oameni buni, omul acesta nu a plecat la Spital în șosete. Ele însă o țineau pe-a lor”, spune Ștefan Popa, nepotul bătrânului.