Stiri

Scularea! Țibulcă și Orlando au elucidat misterul polițistului timișorean care încerca ușile unor apartamente: „Căuta un pat să se odihnească”

Țibulcă și Orlando
Țibulcă și Orlando [Sursa foto: Arhiva ]
Țibulcă și Orlando au „intuit” care era motivul pentru care un polițist de frontieră verifica ușile unor apartamente din Timișoara.

În urmă cu o săptămână o serie de imagini cu un polițist îmbrăcat în civil au devenit nvirale în online. Organul legii fusese suprins de camerele de supraveghere ale unui bloc din Timișoara în timp ce încerca ușile unor apartamente. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare de către un locatar al blocului, astfel că oamenii legii s-au imobilizat și l-au descoperit pe făpataș. Era un polițist de la frontieră, potrivit Adevărul.

Iată ce spun Țibulcă și Orlando despre acest subiect viral. 

„Căuta un pat să se odihnească”

Orlando: A fost odată ca niciodată, că dacă nu era, nu se povestea, un polițist de frontieră. Iar acest polițist de frontieră a fost filmat într-un weekend în timp ce încerca cu mănuși pe mâni, ușile unui bloc de apartamente din Timișoara! Sfârșit!

Țibulcă: Poate căuta vreun suspect. 

Orlando: Era îmbrăcat în negru, verifica dacă găsește vreo ușă deschisă. Locatarii blocului au făcut un apel pentru identificarea lui. Polițiștii de la IPJ Timiș au început verificările. El a fost recunoscut chiar de colegii lui în urma imaginilor apărute în spațiul public. Se pare că tânărul este polițist de frontieră. 

Polițistul se afla în concediu de odihnă, astfel că Țibulcă a dedus imediat motivul pentru care acesta verifica ușile apartamentelor: „Căuta un pat să se odihnească.

Tot trăgea de clanțe până găsea una deschisă să ajungă să se culce și el”