Stiri

De la o ceartă pe Facebook a copiilor, membrii unei familii s-au luat la bătaie în trafic: „Am crezut că nu mai scap”

Membrii unei familii s-au luat la bătaie în trafic
Autotrismul a fost grav avariat [Sursa foto: Ana Popescu]
Membrii unei familii s-au întâlnit în trafic, au oprit mașinile și au început să-și arunce vorbe grele. Episodul nefericit a avut loc în centrul Craiovei.

Scandal de pomină în centrul Craiovei! Poliţişti din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Calea Bucureşti, din Craiova este în desfăşurare un scandal. Membrii unei familii s-au luat la bătaie în trafic, după ce s-au intersectat în centrul Craiovei. Potrivit surselor, în una dintre mașini se afla un bărbat de 50 de ani, iar în celălalt autoturism erau rudele sale: un bărbat și două femei.

Motivul scandalului este unul uluitor. Se pare că aceștia au început să-i reproșeze bărbatului că fiul său își batjocorește verișorul pe rețelele sociale.

Rudele bărbatului au început să lovească mașina cu o rangă

În momentul în care a văzut că s-a ajuns la amenințări, victima s-a refugiat în mașina personală și rudele sale nu au dat înapoi și au continuat scandalul în plină stradă. Mai mult, au început să lovească autoturismul cu o rangă și pietre. În urma impactului, mașina a fost grav avariată.

De asemenea, la fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de poliție. Persoana vătămată a fost condusă la sediul secţiei pentru audieri „Am crezut că nu mai scap. Au dat cu o rangă în maşină, cu pietre", le-a spus bărbatul polițiștilor. Totodată, oamenii legii desfășoară activități pentru depistarea persoanelor implicate și stabilirea cu exactitate a situației de fapt. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infraţiunilor de ameninţare şi distrugere.