Stiri mondene

What's UP, probleme de sănătate cu inima: „De vreo câteva luni a început să mă apese”

What's UP, probleme de sănătate cu inima
What's UP a dezvăluit în cadrul emisiunii Teo Show că are probleme de sănătate destul de grave și ar trebui să și le rezolve cât mai curând.

Artistul a anunţat că are foarte multe planuri de viitor și fanii lui vor asculta foarte multă muzică semnată de el, numai că la un moment dat își va lua rucsacul în spate și va pleca să colinde Europa. What's UP a spus în cadrul emisiunii Teo Show c ă are inima mare şi singurul tratament pe care trebuie să-l urmeze este un stil de viață sănătos care să implice o pauză de la tot ce face, să se odihnească mai mult.

What's UP, dezvăluiri uluitoare despre problemele sale de sănătate

What's UP a dezvăluit în cadrul emisiunii Teo Show că are probleme cu inima de mai bine de trei ani, motiv pentru care simte nevoia să-și ia o pauză. 

What's UP, probleme de sănătate cu inima

Vreau să-mi cer iertare față de toți oamenii cărora le-am greșit vreun pic din viața asta involuntar, că eu am stilul ăsta. Îmi doresc să fac bine și apoi fac rău din greșeală. Eu iubesc toți oamenii. Simt nevoia să-mi cer iertare că mă lasă hidrocentrala. De la 14 ani sunt semnat și de atunci tot muncesc, dorm trei ore pe noapte, mă perpelesc în pat și visez că într-o zi o să fiu cel mai bogat om din lume. Acum 3 ani când am fost la Exatlon și am făcut un test cu ventuze mi-a spus doctorul că am inima mărită. Și am zis „ok, am o inimă mare, iubesc oamenii”. Și puteam să-mi văd de muncă, numai că de vreo câteva luni a început să mă apese situația. Mă trezesc cu palpitații, dorm și mă învârt în pat. Nu mi-e bine și m-am dus să fac niște investigații și mi-au zis că trebuie să pun frână în tot ce fac. Și slavă domnului, am terminat albumul de trapmanele, manele, de pop, de toate, o să primiți multă muzică de la What's UP, numai că What's UP luna viitoare fuge undeva prin Europa. Nu țin niciun tratament. Ideea e următoarea: trebuie să mă opresc din tot ce fac, dorm mai mult, nu știu cum să dorm mai mult, nu știu cum să mă odihnesc.  , a declarat artistul în cadrul emisiunii Teo Show. 

What's UP, probleme de sănătate cu inima

What's UP a spus că are de gând să plece într-o vacanță, dar nu pleacă înainte de a nu-și termina toate treburile pe care le are. Artistul a mai anunțat că anul viitor va lansa albumul „Taxi 3” cu piese ale căror videoclipuri le-a filmat în urmă cu trei ani în Londra.