Stiri mondene

Cătălin Măruță, noi detalii despre scandalul cu Alex Velea! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?!: „Eram prieteni, dar totul s-a terminat”

Cătălin Măruță, noi detalii despre scandalul cu Alex Velea
Cătălin Măruță și Alex Velea [Sursa foto: Captură YouTube]
Cătălin Măruță a spus totul despre scandalul cu Alex Velea. Motivul pentru care nu mai sunt prieteni!

De câteva luni, Cătălin Măruță și Alex Velea nu își mai vorbesc, însă niciunul dintre ei nu a vorbit despre acest subiect până acum. Soțul Andrei a refuzat în repetate rânduri să vorbească despre motivul care l-a determinat pe artist să nu-i mai vorbească. În cele din urmă, prezentatorul de televiziune a decis să facă totul public. Recent, Cătălin Măruță a confirmat că Alex Velea s-a supărat din cauza rubricii cu sosurile iuți, unde foarte multe vedete din showbiz au rostit de nenumărate ori atât numele lui, cât și numele Antoniei, iar acest lucru l-a deranjat foarte tare pe artist.

Cătălin Măruță, noi detalii despre scandalul cu Alex Velea
Cătălin Măruță și Alex Velea [Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Andra, dezvăluiri emoționante despre căsnicia cu Cătălin Măruță: ”Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic”

„Deci, eu cu Alex Velea eram prieteni, dar totul s-a terminat din cauza rubricii sosurilor iuți. Alex credea că eu îi pun pe oameni să spună numele ei la aceste rubrici. El nu înțelege că oamenii îl spun de la ei, nu sunt puși (n.red. – de cineva)”, a dezvăluit Cătălin Măruță în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Alex Velea, prima reacție după scuzele publice ale lui Cătălin Măruță

Alex Velea s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea prezentatorului TV și de lucrurile pe care le-a spus acesta în emisiunea pe care o moderează. Principalul motiv pentru care refuză să mai vorbească cu Cătălin Măruță este acela că i-a pus mereu familia într-o lumină proastă.

Citeste si: Antonia, atac la adresa lui Cătălin Măruță: „Există o diferență între abuz și dorința de a ...”

„Nea Măruță. Hai să-ți zic și părerea mea despre „scuzele” astea false și dorința ta de a da bine la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie (dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles, dragostea reciprocă. Din păcate, în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum, că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și de termenul de „bărbați”. În general, ca să fii „BĂRBAT” ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria „nevertebrate”.

Ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și te-ai făcut că nu vezi când eu, „prietenul tău” eram atacat din toate părțile. Vreau să te asigur că „la final” nu voi fi lângă tine ca să ne putem strânge mâna, nu de altceva, dar am învățat în ani ăștia din ce ești făcut și că tu nu ești capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol, pe care îl joci, „ca să dai bine” și pentru bani. Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lucrurile astea pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine, Mătălin Căruță”, a spus artistul.

Citește continuarea aici!