Stiri mondene

Alex Velea, prima reacție după scuzele publice ale lui Cătălin Măruță: „Vreau să te asigur că la final...”

Alex Velea, prima reacție după scuzele publice ale lui Cătălin Măruță: „Vreau să te asigur că la final...”
Alex Velea, prima reacție după scuzele publice ale lui Cătălin Măruță: „Vreau să te asigur că la final...” [Sursa foto: Captură YouTube]
Alex Velea a stârnit un nou scandal în online după ce a spus că Măruță îi denigrează familia în emisiunea sa. Prezentatorul și-a cerut scuze, dar în zadar

Alex Velea a fost recent invitatul lui Speak în podcastul său și printre numeroasele amintiri pe care le-au depănat din vremea în care cei doi mergeau la concerte împreună, Speak a abordat și subiectul scandalurilor în care a intrat Alex Velea. Speak l-a acuzat pe artist că dă apă la moară anumitor persoane, moment în care Alex Velea a explicat că au fost cazuri când nu a reacționat și chiar și așa, tot s-a vorbit despre el.

Alex Velea a dat exemplul lui Cătălin Măruță care cel puțin o dată pe săptămână îl aduce în discuție ori pe el ori pe Antonia la „Sosurile Iuți”, rubrica din cadrul emisiunii sale. 

Alex Velea, prima reacție după scuzele publice ale lui Cătălin Măruță: „Vreau să te asigur că la final...”
Alex Velea, prima reacție după scuzele publice ale lui Cătălin Măruță: „Vreau să te asigur că la final...”[Sursa foto: Captură YouTube]

După declarațiile din podcastul cu Speak, Cătălin Măruță a simțit nevoia să-și ceară scuze în mod public, dar chiar și așa, Alex Velea nu vrea să lase garda jos. 

Alex Velea îi dă replica lui Cătălin Măruță după ce și-a cerut scuze în mod public: Te încadrezi la nevertebrate 

După scuzele publice ale prezentatorului, Alex Velea nu s-a lăsat intimidat, ba din contră a reacționat din nou foarte dur, explicând că scuzele nu schimbă cu nimic situația. 

„Nea Măruță. Hai să-ți zic și părerea mea despre „scuzele” astea false și dorința ta de a da bine la final, după ce ai fost tras de urechi de public.

Într-o prietenie (dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles, dragostea reciprocă. Din păcate, în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum, că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și de termenul de „bărbați”. În general, ca să fii „BĂRBAT” ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria „nevertebrate”. Ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și te-ai făcut că nu vezi când eu, „prietenul tău” eram atacat din toate părțile. Vreau să te asigur că „la final” nu voi fi lângă tine ca să ne putem strânge mâna, nu de altceva, dar am învățat în ani ăștia din ce ești făcut și că tu nu ești capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol, pe care îl joci, „ca să dai bine” și pentru bani. Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lucrurile astea pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine, Mătălin Căruță”, a scris Alex Velea pe InstaStory.