Stiri mondene

Antonia, atac la adresa lui Cătălin Măruță: „Există o diferență între abuz și dorința de a ...”

Antonia, atac la adresa lui Cătălin Măruță: „Există o diferență între abuz și dorința de a ...”
Antonia a șocat pe toată lumea cu mesajul pe care i l-a transmis lui Cătălin Măruță. Ce i-a reproșat artista prezentatorului TV?!

Zilele trecute, Randi a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță. Artistul a acceptat provocarea întrebărilor sale de la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”, iar răspunsurile cântărețului au fost pe măsură. La un moment dat, Randi a făcut câteva dezvăluiri acide în legătură cu Antonia și Alex Velea. În urma acestor declarații, Antonia și partenerul ei de viață, Alex Velea, sunt foarte supărați pe Cătălin Măruță, spunând că prezentatorul TV ar menționa în ultima perioadă foarte des numele lor. Antonia îl acuză pe soțul Andrei chiar de campanie de denigrare. Deși în trecut au avut o relație de prietenie, reacția Antoniei a fost una extrem de revoltată.

Randi

„Există  o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe pagina sa de Instagram.

Antonia, atac la adresa lui Cătălin Măruță

Antonia: „Au o frustrare față de noi”

Antonia a izbucnit și nu s-a mai putut abține! Deranjată de faptul că majoritatea întrebărilor din emisiunea moderată de Cătălin Măruță s-ar concentra asupra lor, vedeta a continuat seria de reacții în mediul online. De asemenea, Antonia a avut o replică și pentru cei care răspund provocărilor, spunând că vor să obțină atenție pe spatele lor.

Antonia, atac la adresa lui Cătălin Măruță

„Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și, cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că ‘producătorii sunt de vină'” a mai adăugat Antonia.