Stiri mondene

Vânzări-record în România ale cărții Prințului Harry. În cate exemplare s-a dat și ce decizie a luat editura care a publicat volumul

Cât costă cartea Prințului Harry în Romania!
Cât costă cartea Prințului Harry în Romania!
Autobiografia Printului Harry s-a vandut ca painea calda in Romania.

Editura Nemira, cea care a publicat autobiografia Printului Harry, Nemira, a anunțat că a epuizat cele 15 000 de exemplare. Editura a luat decizia să tipărească în regim de urgenta cel de-al doilea tiraj. Volumul "Spare" a fost publicat la nivel international pe 10 ianuarie în 16 limbi.

Povestea Prințului Harry a făcut furori în lume, iar acum toate acestea au fost strânse într-o carte, care a ajuns și în librăriile din România.

Autobiografia prințului Harry, care are aproape 500 de pagini și a fost tradusă în 16 limbi, inclusiv în limba română, a ajuns și în librăriile din țara noastră. Memoriile prințului Harry vor fi disponibile, contra cost, și în format electronic. Cei care doresc să citească cele mai picante dezvăluiri din interiorul Casei Regale a Marii Britanii vor trebui să scoată din buzunar 99 de lei!

Cât costă cartea Prințului Harry în Romania!
Cât costă cartea Prințului Harry în Romania!

Citește și: Prințul Harry nu a considerat „necesară” căsătoria Regelui Charles cu regina consoartă Camilla. Ducele de Sussex susține că soția tatălui său este o persoană „periculoasă”

Cartea prințului Harry face deja furori, la puțin timp după lansare

După ce a apărut în librării, oamenii s-au strâns în cozi lungi pentru a-și achiziționa cartea. Dincolo de asta, în România s-au înregistrat mai mult de 2.500

de precomenzi, semn că românii sunt dornici să-l cunoască și mai bine pe prințul Harry, dar sunt și dispuși să plătească această sumă ca să-i citească cartea.

Cât costă cartea Prințului Harry în Romania!
Cât costă cartea Prințului Harry în Romania!

În cartea autobiografică, Ducele de Sussex  vorbește despre tensiunile existente în interiorul familiei regale și face confesiuni la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Harry dezvăluie faptul că între el și fratele său, William, ar fi avut loc un conflict care a degenerat și s-a finalizat cu violențe de ordin fizic. În plus, mezinul regelui Charles al III-lea subliniază că s-a simțit mereu în competiție cu fratele său mai mare și că, în cele din urmă a decis să părăsească Casa Regală a Marii Britanii pentru ca soția sa, Meghan Markle, să nu aibă parte de același final tragic precum cel avut de prințesa Diana. 

Citește și: Prințul Harry, noi dezvăluiri scandaloase! Iată de ce nu a reușit ducele să își ia rămas bun de la Regina Elisabeta: „Nu am fost invitat”

Prințul harry
Prințul Harry

Vânzările au explodat însă în Marea Britanie, acolo unde supușii Regelui Charles de-abia așteptau să citească povestea prințului Harry, pentru care sunt dispuși să plătească 33 de lire sterline. Știrile care au mai „scăpat” din carte, înainte ca aceasta să fie lansată, au dus volumul prințului Harry pe primul loc la precomenzi, potrivit The Guardian.

„Ne aşteptăm ca interesul ridicat al clienţilor să fie mare şi după publicare, toate acestea făcând ca «Spare» să fie una dintre cele mai vândute cărți în 2023”, a declarat John Cotterill, managerul categoriei non-ficţiune la Waterstone’s, un lanț britanic de librării care operează aproximativ 250 de magazine.