Stiri

Obiectul șocant pe care Harry i l-a dat lui Kate Middleton ca dar de nuntă cu Prințul William

printul harry
Obiectul socant pe care Harry i l-a dat lui Kate Middleton ca dar de nunta  [Sursa foto: Captura Video]
Iată ce obiect i-a dat Prințul Harry lui Kate Middleton ca dar de nuntă.

Nu mulți s-ar fi așteptat la un asemenea cadou din partea Prințului Harry. Prințul William și Kate Midleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, la Westminster Abbey, iar ceremonia a fost urmată de o recepție la Palatul Buckingham. A fost unul dintre cele mai urmărite momente ale Familiei Regale din Marea Britanie, despre care Prințul Harry a adus aminte și în autobiografia sa, „Spare”, care a fost lansată oficial pe 10 ianuarie 2023.

Citește și: Prințul Harry, noi dezvăluiri scandaloase! Iată de ce nu a reușit ducele să își ia rămas bun de la Regina Elisabeta: „Nu am fost invitat”

Cadoul „obraznic” pe care Harry i l-a făcut lui Kate Middleton la propria nuntă

Printre dezvăluirile din cartea sa „Spare”, Prințul Harry a recunoscut că a ținut un discurs sincer despre care spune că a fost în mare parte improvizat și a inclus anecdote amuzante din copilăria lui cu William, dar a citit și părți din scrisorile trimise de oamenii care îi admiră.

printul harry
Kate Middleton a primit un cadou neobișnuit de la cumnatul ei, Prințul Harry [Sursa foto: Captura Video]

Una dintre aceste scrisori era de la un bărbat din Statele Unite care încercase să prindă 1.000 de hermine, cunoscute pentru blana lor, pentru a face o haină specială pentru Kate Middleton. După un an dificil, bărbatul a reușit să prindă doar doi, iar planurile de a face o haină regală mare au scăzu drastic.

Citește și: Scandaloasele dezvaluiri ale Printului Harry in cartea sa, "Spare". Cine este femeia cu care si-a pierdut virginitatea la 17 ani

Cu toate acestea, a reușit să strângă suficientă blană pentru a crea o pereche de chiloți tanga din pielea animalului, pe care Harry a scos-o din buzunar pentru soția fratelui său, spre surprinderea și amuzantelor invitaților de la nunta regală, potrivit Helas Posts.

Ce a urmat după cadoul neașteptat oferit de Prințul Harry

Prințul Harry a mai scris în volumul său că discursul de la nuntă a devenit apoi mai emoționant, imediat după ce i-a dat lenjeria lui Kate. În discursul său, el a recunoscut emoționat că i-ar fi plăcut ca mama lui, Prințesa Diana, să fie acolo pentru ziua specială a lui William. Mai mult decât atât, el a adăugat că regretata lor mamă ar fi apreciat gluma „obraznică” cu tanga.

printul harry
Prinții Harry și William, alături de soțiile lor, Meghan Markle și Kate Middleton [Sursa foto: Captura Video]

Cum se înțelege, de fapt, Prințul Harry și Kate Middleton

Tot în cadrul autobiografiei sale, Prințul Harry a vorbit despre relația sa cu Kate Middleton, despre care a spus că o iubește ca pe o soră pe care nu a avut-o niciodată.

Ducele de Sussex a adăugat că era fericit că William își va petrece restul vieții alături de o soție bună. Într-un alt pasaj, Prințul Harry menționează că îi plăcea să o facă pe Kate să râdă la glumele lui.