Stiri

Prințul Harry a povestit cum a fost bătut de fratele lui, William: „M-a aruncat la pământ”. Ce legătură a avut Meghan Markle

printul harry
Prințul Harry susține că a fost agresat fizic de fratele său, William [Sursa foto: Captura Video]
Prințul Harry a dezvăluit că a avut o ceartă cu fratele lui, care s-a terminat cu violență, în 2019.

Prințul Harry a povestit în autobiografia intitulată „Spare" (Rezervă), pe care o va lansa pe data de 10 ianuarie 2023, despre o ceartă pe care a avut-o cu fratele lui mai mare, William. Totul s-a întâmplat în anul 2019, cu un an înainte ca prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, să ia decizia de a renunța la atribuțiile regale.

Motivul disputei a avut legătură cu Meghan Markle.

Confruntarea dintre Harry și William a avut loc la casa ducelui de Sussex din Londra. Prințul William a numit-o pe Meghan Markle „dificilă" și „nepoliticoasă", moment în care prințul Harry și-a apărat soția și discuția lor a degenerat.

Citește și: În ce relații au rămas Prințul Harry și Prințul William după părăsirea familiei regale? „Mi-ar plăcea să îl am înapoi pe fratele meu”

Prințul Harry, despre cearta cu fratele lui

Prințul Harry a povestit în autobiografia sa, a cărei copie a fost obținută de The Guardian, că fratele lui nu era rațional, iar întreaga scenă a avut loc în bucătărie.

printul harry
Prințul Harry și Meghan Markle [Sursa foto: Netflix]

Harry scrie că i-a dat fratelui său un pahar cu apă și i-a spus: „Willy, nu pot să-ţi vorbesc când eşti aşa".

„A pus paharul jos, m-a strigat pe alt nume, apoi a venit la mine. Totul s-a întâmplat atât de repede. Deci foarte repede. M-a prins de guler, rupându-mi colierul şi m-a trântit la podea. Am aterizat pe castronul câinelui, care s-a spart sub spatele meu, bucăţile tăindu-mă. Am stat acolo o clipă, amețit, apoi m-am ridicat în picioare şi i-am spus să iasă", a scris prințul Harry în cartea sa.

printul harry
Cum a reacționat Meghan Markle când a aflat că soțul ei a fost agresat [Sursa foto: Netflix ]

Cum a reacționat Meghan Markle, după cearta dintre soțul ei și fratele său

Ducele de Sussex a mărturisit că fratele lui nu a vrut ca Meghan Markle să afle de această altercație, negând că și-ar „atacat” fratele.

Meghan Markle a observat zgârieturi și vânătăi pe spatele soțului ei, moment în care prințul Harry i-a spus soției sale adevărul. El a mărturisit că soția lui a fost foarte tristă de cele întâmplate.

„Nu a fost chiar atât de surprinsă şi nici atât de supărată. A fost foarte tristă", a mărturisit prințul Harry.