Stiri mondene

Carmen Tănase, mărturisiri despre perioada copilăriei sale. Ce fel de copil era marea doamnă a teatrului românesc: ”Am mâncat bătaie cu cureaua”

Carmen Tănase, mărturisiri despre perioada copilăriei sale
Carmen Tănase
Carmen Tănase a vorbit despre perioada copilăriei. Iată ce declarații a făcut celebra actriță.

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la TV. Obișnuiește să spună mereu lucrurilor pe nume, iar felul ei carismatic și plin de umor atrage pe oricine, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care publicul o adoră. În cadrul unui interviu oferit recent, marea doamnă a teatrului românesc a oferit detalii neștiute din perioada copilăriei.

Conform spuselor sale, îndrăgita actriță era un copil rebel și îi plăcea să încalce regulile ca să se facă remarcată

„Existau, existau. Păi am mâncat la bătaie în copilăria mea… oalei! Am mâncat bătaie cu cureaua, pentru că făceam… Na, nu e plăcut să te cheme la școală să-ți spună că fii-tu sau fii-ta e cel mai nebun copil din școală. (râde) O mai luam, dar nu m-am supărat niciodată.

Tata era cu pedepsele, maică-mea – nu, că era mai bleagă, dar meritam. Adică nu mă supăram, dacă era pe merit, eu nu mă supăram. Știam c-o s-o iau, mi-o asumam, că de atunci eram asumată. Ziceam: „Merită să fac asta? Că mănânc bătaie dup-aia. Bă, parcă merită!. Și-atunci o făceam”,
a spus Carmen Tănase pentru publicația Viva.ro.

Carmen Tănase, mărturisiri despre perioada copilăriei sale
Carmen Tănase

Citește și: În ce relații a rămas Carmen Tănase cu Gheorghe Visu, după filmările telenovelei „Inimă de țigan”

Cu ce se ocupa Carmen Tănase, înainte de a deveni actriță

Deși succesul i-a fost cel mai mare aliat, Carmen Tănase  a avut cu totul și cu totul o altă meserie în tinerețe, meserie pe care tatăl ei și-ar fi dorit să o ducă mai departe. Actrița a fost vreme de o scurtă perioadă profesoară de desen și muzică, ajungând să fie chiar dirigintă. 

Carmen Tănase, mărturisiri despre perioada copilăriei sale
Carmen Tănase

Citește și: Carmen Tănase, dezvăluiri despre rolul din telenovela românească- „Inimă de țigan”! Ce a învățat actrița de la personajul Flăcărica?!: „Și acum o regăsesc pe Flacăra în mine”

Am fost dirigintă la clasa a cincea. Erau mici, dar aveam clasele V-VIII, și cei de clasa a VIII-a, unii dintre ei, erau repetenți de mai multe ori. Pe vremea aia, profesorii lăsau repetenți și erau unii de vârsta mea. Cât despre strunit… M-am împrietenit cu ei.  Bine, eram și foarte versată așa, fiindcă tot ce înseamnă drăcie la școală eu testasem. La mine nu mergea cu copiat, cu astea, pentru că știam absolut totul. Și le-am spus: „Nu merge! Când e să vă las, vă las eu. Dar nu încercați să mă faceți, că mă prind!. Pentru că nu există porcărie pe care eu să n-o fi făcut.”, a mai povestit Carmen Tănase pentru sursa menționată mai sus.