Stiri mondene

Carmen Tănase, dezvăluiri despre rolul din telenovela românească - „Inimă de țigan”! Ce a învățat actrița de la personajul Flăcărica?!: „Și acum o regăsesc pe Flacăra în mine”

Carmen Tănase, dezvăluiri despre rolul din telenovela românească - „Inimă de țigan”! Ce a învățat actrița de la personajul Flăcărica?!
Carmen Tănase, dezvăluiri despre rolul din telenovela românească - „Inimă de țigan”! Ce a învățat actrița de la personajul Flăcărica?! [Sursa foto: Captură YouTube]
Carmen Tănase a vorbit cu sinceritate despre rolul din telenovela „Inimă de țigan”. Uite ce confesiuni a făcut actrița!

Carmen Tănase, una dintre cele mai iubite actrițe din România, are o carieră de aproape patru decenii în teatru, film și televiziune. Chiar dacă au trecut ani mulți, nimeni nu a uitat de „Inimă de țigan”, telenovela care a adus la viață numeroase personajele, însă poate cel mai drag inimilor românilor a fost Flăcărica, soția lui State Potcovaru. Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a fost supusă mai multor întrebări directe, marea actriță a României a mărturisit că a învățat multe de la personajul acesta. 

„Eu și acum o regăsesc pe Flacăra în mine. Am jucat-o patru ani. Am învățat ce bine e să spui nu, nu știam asta. Am învățat să reacționez, atunci când îmi vine. Uneori e bine să reacționezi imediat și să nu mai pierzi timpul. Am învățat că e mai bine uneori să ai gura mai mare decât alții. O iubesc că am învățat de la ea umorul, pentru că avea doza aia de cinism atât cât trebuie, ca să nu fie deranjat. Dar cred că și ea a învățat de la mine. Măsura și mai ales când e vorba de cinism. E bine să fii cinic, dar cu o măsură să nu pici în răutate”, a declarat Carmen Tănase.

Carmen Tănase, dezvăluiri despre rolul din telenovela românească - „Inimă de țigan”! Ce a învățat actrița de la personajul Flăcărica?!
Carmen Tănase, dezvăluiri despre rolul din telenovela românească - „Inimă de țigan”! Ce a învățat actrița de la personajul Flăcărica?![Sursa foto: Facebook]

Carmen Tănase: „Eu am tratat totul cu foarte multă seriozitate”

În continuare, Carmen Tănase a mărturisit că ea și în telenovele a tratat totul cu mare seriozitate, ca în orice altă producție.

Citeste si: Carmen Tănase, noi dezvăluiri despre motivul real al mutării la țară! De ce a plecat actrița din Capitală?!: „Nu mi-a fost ușor”

„Sunt niște povești simple. În general, după “Fata moșului și fata babei”. Cumva finalul e previzibil, întotdeauna sunt protagoniști și antagoniști. Deci sunt niște reguli care nu se încalcă la telenovele. Povestea e mai simplă, nu-ți pune atatâtea probleme. Sunt seriale, telenovele, care sunt un pic mai complexe, Brazilia este specialistă în așa ceva. Nu contează neapărat povestea, pentru că telenovela este jucată de actori și atunci contează cum este jucată telenovela.

Carmen Tănase, dezvăluiri despre rolul din telenovela românească - „Inimă de țigan”! Ce a învățat actrița de la personajul Flăcărica?!
Carmen Tănase, dezvăluiri despre rolul din telenovela românească - „Inimă de țigan”! Ce a învățat actrița de la personajul Flăcărica?![Sursa foto: Captură YouTube]

Eu nu am făcut niciodată rabat, adică eu nu știu să joc cumva într-o telenovelă și cumva într-un film artistic. Eu am învățat de la profesoara mea Olga Tudorache cum se joacă. Eu am tratat totul cu foarte multă seriozitate, uneori mult prea multă seriozitate. Am fost epuizată de multe ori. Noaptea pregăteam secvențele pentru ziua următoare. Am făcut-o toți din trupa aceea de la țigani și de-aia a avut așa de mare succes”,  a mai adăugat actrița.