Stiri mondene

Carmen Tănase vorbește despre cum a fost să lucreze cu Anghel Damian: „La un moment dat nu mai aveam lacrimi, secasem”

Carmen Tănase vorbește despre cum a fost să lucreze cu Anghel Damian: „La un moment dat nu mai aveam lacrimi, secasem”
Carmen Tănase vorbește despre cum a fost să lucreze cu Anghel Damian [Sursa foto: Instagram]
Carmen Tănase vorbește despre serialul „Clanul”. Vezi ce provocări a întâmpinat actrița, dar și cum a lucrat cu Anghel Damian!

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi și își bucură fanii cu interpretarea personajului Luminița, în cel mai recent serial apărut, „Clanul”. Actrița a dezvăluit cum a fost să lucreze cu regizorul Anghel Damian, dar și provocările pe care le-a întâmpinat pentru a juca rolul extrem de bine. 

Citeste si: În ce relații a rămas Carmen Tănase cu Gheorghe Visu, după filmările telenovelei „Inimă de țigan”

Carmen Tănase vorbește despre cum a fost să lucreze cu Anghel Damian: „La un moment dat nu mai aveam lacrimi, secasem”
Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]

Carmen Tănase vorbește despre cum a fost să lucreze cu Anghel Damian

După mai bine de 40 de ani de carieră, Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Unul dintre personajele emblematice pentru Carmen Tănase este Flăcărica din serialul „Inimă de țigan”. Acum, fanii o pot vedea pe celebra actriță în serialul „Clanul”.

Citeste si: Carmen Tănase, dezvăluiri despre rolul din telenovela românească- „Inimă de țigan”! Ce a învățat actrița de la personajul Flăcărica?!: „Și acum o regăsesc pe Flacăra în mine”

Carmen Tănase vorbește despre cum a fost să lucreze cu Anghel Damian: „La un moment dat nu mai aveam lacrimi, secasem”
Anghel Damian[Sursa foto: Instagram]

Carmen Tănase a vorbit despre cum a fost să lucreze cu regizorul serialului, Anghel Damian. Potrivit actriței, iubitul lui Theo Rose este foarte tipicar și ar putea fi considerat un regizor dur. De asemenea, Carmen a avut de filmat multe scene în care trebuia să plângă, încât simțea în unele zile că nu mai are lacrimi.

„Ea e în mine cumva și e greu, mai ales că dacă lucrezi cu Anghel, care este foarte tipicar și care face 700.000 de set-up-uri și tu ai de plâns, băi, e greu! E greu că mie nu îmi pune glicerină nimeni.

La un moment dat, simțeam că nu mai am lacrimi, secasem. E foarte greu când te duci acasă și nu mai poți nici să dormi după așa ceva. Nu ai cum să dormi după așa ceva. E foarte solicitant, dar și foarte ofertant și foarte frumos pentru că mie îmi plac provocările, în general”,  a spus Carmen Tănase. 

Carmen Tănase, despre personajul Luminița din serialul „Clanul”

Carmen Tănase dezvăluie că regizorul Anghel Damian i-a dat mult de lucru și a întâmpinat multe provocări pentru interpretarea personajului Luminița, mai ales că ea este o fană a comediei și nu a dramei. În plus, actrița obișnuită să trăiască prin ochii personajului pentru a juca extrem de bine rolul.

Citeste si: De unde s-a inspirat Carmen Tănase pentru rolul Flacărei din „Inimă de Țigan”: „Aveam o vecină care...”

„Păi e diferit rolul pentru că eu am jucat în ultimii ani comedie, recunosc că-mi și place comedia, mă simt în largul meu și acum e greu, pentru mine e greu, am și tot spus pe la interviuri.  E foarte greu pentru că nu mai știu cum este acum școala, dar noi am învățat de la profesoara noastră și de la profesorii noștri ne spuneau, pe vremea respectivă, un lucru. (…) Noi am învățat, pe vremea noastră, că rolul pe care îl primești ți-l asumi în totalitate, deci pe perioada în care îl filmez sau îl joci sau îl repeți, ești ăla.  De aia e greu, pentru că această femeie e, pur și simplu, împovărată de viață. Pe ea a îngenunchiat-o de multe ori viața și atunci eu, personal, sunt îngenunchiată de situația ei”, a dezvăluit Carmen Tănase, în podcastul La Mijloc.