Stiri mondene

Carmen Tănase face dezvăluiri impresionante duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Carmen Tănase face dezvăluiri impresionante duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”!
Carmen Tănase face dezvăluiri impresionante duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! [Sursa foto: Kanal D ]
Carmen Tănase, una dintre cele mai iubite actrițe din România, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 22:30, la Kanal D!

Carmen Tănase are o carieră de aproape patru decenii în teatru, film și televiziune. Publicul larg a îndrăgit-o și mai mult văzând-o în rolul „Flăcărica”, într-un serial de succes. Asemenea acestui personaj atât de iubit, Carmen Tănase nu ezită să își facă cunoscute în spațiul public părerile personale. 

Citeste si: Carmen Tănase, noi dezvăluiri despre motivul real al mutării la țară! De ce a plecat actrița din Capitală?!: „Nu mi-a fost ușor”

Carmen Tănase la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „ Am învățat de la Flacăra ce bine e câteodată să spui <nu>”

„Am învățat de la Flacăra ce bine e câteodată să spui <nu>, că nu știam. Îmi era jenă!”,  este unul dintre răspunsurile oferite de Carmen Tanse. 

Carmen Tănase face dezvăluiri impresionante duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”!
Carmen Tănase face dezvăluiri impresionante duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”![Sursa foto: Kanal D ]

„A eliberat-o Fl ă cărica pe Carmen Tănase?”, „De ce sunt telenovelele considerate manelele filmului?”, „I-ați mulțumit lui Marin Moraru pentru că v-a picat la admitere?”, „Cât contează frumusețea în actorie?”, „V-ați căsătorit de gura lumii?”, „V-a vindecat scena durerea provocată de moartea soțului?”, „Cât de tare v-au dezamăgit oamenii?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate marii actrițe Carmen Tănase în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D!