Stiri mondene

Britney Spears se pregătește să lanseze o nouă melodie: „Piesa e în lucru”

Britney Spears se pregătește să lanseze o nouă melodie: ”O nouă piesă e în lucru”
Britney Spears se pregătește să lanseze o nouă melodie: ”O nouă piesă e în lucru” [Sursa foto: Instagram]
Britney Spears și-a anunțat fanii din mediul online că lucrează la o piesă nouă.

După ce a câștigat procesul tutelei, cântăreaţa americană Britney Spears și-a anunțat susținătorii că se pregătește să revină în atenția lor cu o nouă melodie. În mesajul publicat pe pagina sa de Instagram, alături de o înregistrare video în care face vocalize în faţa oglinzii, vedeta a făcut o trecere în revistă a carierei sale şi a citat din biografia publicată de RCA Records. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

„Nu dau probă pentru ceva!!! Îmi amintesc mie şi lumii cine sunt!!! Da... voi fi propriul susţinător... de ce? Sunt aici să amintesc familiei mele albe «rafinate» că nu am uitat ce mi-a făcut şi că nici nu voi uita vreodată.(...) O nouă piesă e în lucru. O să vă dezvălui ce vreau să spun”, a spus Britney Spears

Citeste si: Britney Spears, la cuţite cu Christina Aguilera. Ce a deranjat-o pe Britney

Reamintim că Britney Spears este a treia artistă în istorie care a reușit de-a lungul carierei sale să atingă poziția fruntașă în trei decenii consecutive.

Britney Spears se pregătește să lanseze o nouă melodie: ”O nouă piesă e în lucru”
Britney Spears se pregătește să lanseze o nouă melodie[Sursa foto: Instagram]

Britney Spears, dezamăgită de membrii familiei sale!

În ultima perioadă, majoritatea postărilor au devenit mult mai directe și mai sincere de când tatăl ei a fost suspendat din poziția de tutore legal. Recent, Britney Spears i-a acuzat pe membrii familiei sale că au rănit-o profund, spunând că dorește să se facă dreptate.

Citeste si: Britney Spears, primul mesaj după ce a scăpat de sub tutela tatălui: „Nu sunt aici pentru a fi o victimă”

”Nu vi se pare ciudat să fiți în poziția de a face eforturi pentru a organiza excursii sau ieșiri în oraș cu oamenii pe care îi iubiți, doar pentru a ajunge în situația de a fi refuzați în ultima clipă sau de a-i vedea că pleacă după 10 minute??? E umilitor și simt că fiecare persoană față de care m-am deschis spune imediat că o să plece într-o vacanță pentru două săptămâni...OK, am înțeles...sunt disponibili pentru mine doar atunci când e avantajos pentru ei...ei bine, nu mai sunt nici eu disponibilă pentru niciunul dintre ei!

Britney Spears se pregătește să lanseze o nouă melodie
Britney Spears se pregătește să lanseze o nouă melodie[Sursa foto: Instagram]

Nu mă deranjează să fiu singură...și chiar m-am săturat să fiu această înțelegătoare Maica Tereza...dacă ești nepoliticos cu mine, atunci am terminat-o! Acest mesaj este pentru familia mea...pentru faptul că m-ați rănit mult mai adânc decât veți înțelege voi vreodată! Știu că tutela mea se va încheia în curând, dar tot îmi doresc dreptate! Sunt o fată de doar 1,63, dar am fost mereu persoana cu inimă mai mare de-a lungul întregii mele vieți....știți cât de greu e?", a scris artista pe Instagram.

Citește continuarea aici!