Stiri mondene

Britney Spears, dezamăgită de membrii familiei sale! Ce le reproșează arista: ”M-ați rănit mult mai adânc decât veți înțelege voi vreodată”

Britney Spears, dezamăgită de membrii familiei sale
Britney Spears, dezamăgită de membrii familiei sale [Sursa foto: Instagram]
Prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale, Britney Spears i-a acuzat pe membrii familiei sale că au rănit-o profund. Uite despre ce este vorba!

Judecătoarea Brenda Penny de la Curtea Superioară a districtului Los Angeles a hotărât ca tatăl lui Britney Spears să fie suspendat ca tutore, o modificare pe care artista a cerut-o în urmă cu un an şi care o va aduce pe calea libertăţii pentru prima dată din 2008. De când cazul tutelei sale pare să ajungă la o rezolvare, vedeta de la Hollywood a revenit în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu activitățile din viața ei.

În ultima perioadă, majoritatea postărilor au devenit mult mai directe și mai sincere de când tatăl ei a fost suspendat din poziția de tutore legal. Recent, Britney Spears i-a acuzat pe membrii familiei sale că au rănit-o profund, spunând că dorește să se facă dreptate.

Britney Spears, dezamăgită de membrii familiei sale
Britney Spears, dezamăgită de membrii familiei sale[Sursa foto: Instagram]

”Nu vi se pare ciudat să fiți în poziția de a face eforturi pentru a organiza excursii sau ieșiri în oraș cu oamenii pe care îi iubiți, doar pentru a ajunge în situația de a fi refuzați în ultima clipă sau de a-i vedea că pleacă după 10 minute??? E umilitor și simt că fiecare persoană față de care m-am deschis spune imediat că o să plece într-o vacanță pentru două săptămâni...OK, am înțeles...sunt disponibili pentru mine doar atunci când e avantajos pentru ei...ei bine, nu mai sunt nici eu disponibilă pentru niciunul dintre ei!

Britney Spears, dezamăgită de membrii familiei sale
Britney Spears, dezamăgită de membrii familiei sale[Sursa foto: Instagram]

Nu mă deranjează să fiu singură...și chiar m-am săturat să fiu această înțelegătoare Maica Tereza...dacă ești nepoliticos cu mine, atunci am terminat-o! Acest mesaj este pentru familia mea...pentru faptul că m-ați rănit mult mai adânc decât veți înțelege voi vreodată! Știu că tutela mea se va încheia în curând, dar tot îmi doresc dreptate! Sunt o fată de doar 1,63, dar am fost mereu persoana cu inimă mai mare de-a lungul întregii mele vieți....știți cât de greu e?", a scris Britney Spears pe Instagram.

„Britney vs. Spears”, un documentar marca Netflix despre tutela tatălui artistei

Netflix a lansat documentarul despre cariera cântăreţei Britney Spears, 28 septembrie, cu o zi înainte de decizia Curţii Superioare din Los Angeles în procesul privind tutela care îi controla viaţa. Documentarul este regizat de Erin Lee Carr! Citește continuarea aici .