Stiri

Britney Spears, la cuţite cu Christina Aguilera. Ce a deranjat-o pe Britney

Britney Spears, la cuţite cu Christina Aguilera. Ce a deranjat-o pe Britney
[Sursa foto: Facebook ]
Este război între vedete. Britney Spears s-a supărat rău pe Christina Aguilera.

 Britney Spears este tot mai prezentă în presa de scandal, după ce a scăpat de sub tutela tatălui. Cântăreaţa a criticat-o pe Christina Aguilera, pentru că nu i-a luat apărarea. Cele două au fost prietene bune în trecut.

Britney Spears, supărată foc pe Christina Aguilera

Britney Spears, la cuţite cu Christina Aguilera. Ce a deranjat-o pe Britney

 Conform billboard.com, Christina Aguilera a refuzat să comenteze pe marginea scandalului dintre Britney Spears şi tatăl său, care i-a fost tutore în ultimii 13 ani.

"Ai comunicat cu Britney în ultimul timp?", a fost întrebarea pentru Christina, care a participat la Latin Grammy Awards, în Las Vegas. Agentul său a intervenit imediat şi a spus că nu va vorbi despre acest subiect, iar Aguilera s-a ascultat sfatul.

 Pe Britney a deranjat-o foarte mult acest episod şi nu a ezitat să îşi exprime sentimentele. "Îi iubesc şi îi ador pe toţi cei care m-au susţinut. Dar să refuzi să vorbeşti când ştii adevărul este echivalent cu o minciună! 13 ani am fost într-un sistem abuziv şi corupt, aşa că de ce le este greu oamenilor să vorbească? Eu sunt cea care a trecut prin aşa ceva. Le mulţumesc tuturor celor care au vorbit şi m-au susţinut, chiar contează", a declarat Britney Spears, conform billboard.com.

Britney Spears, la cuţite cu Christina Aguilera. Ce a deranjat-o pe Britney

Lady Gaga, aproape de Britney Spears

 Lady Gaga a intervenit, notează aceeaşi sursă. "Felul în care a fost tratată în această afacere este foarte greşit. Şi felul în care sunt tratate femeile în această industrie este unul pe care aş vrea să îl schimb. Ea va fi întotdeauna o inspiraţie pentru femei", a declarat Lady Gaga. Iar răspunsul lui Britney nu a întârziat să apară. "Lady Gaga, îţi mulţumesc că ţi-ai făcut timp şi că ai vorbit atât de frumos. M-ai făcut să plâng! Te iubesc!", a spus Britney.

 În ultimii 13 ani, Jamie Spears a fost tutorele lui Britney. Asta înseamnă că tatăl a avut un control total asupra vieţii cântăreţei, care a avut probleme psihice, dar şi cu băutura şi drogurile. Tatăl lui Britney a renunţat surprinzător însă la tutelă în luna septembrie, după ce s-a războit cu fiica sa mai bine de doi ani.