Stiri mondene

Beyonce a lansat un nou album! Artista face senzație cu „Renaissance” după 6 ani de pauză

Beyonce a lansat un nou album! Artista face senzație cu „Renaissance” după 6 ani de pauză
Coperta albumului „Renaissance” [Sursa foto: stereogum]
Beyonce revine și a lansat al șaptealea album. „Renaissance” este noul album cu care artista își surprinde fanii

Beyonce a lansat vineri noul ei album, „Renaissance”, mult aștept de fani după o pauză de 6 ani. Cel de-al șaptelea album din discografia sa cuprinde 16 piese și se așteaptă să fie la fel de apreciat ca și cel precedent. „ Reinassance ” surprinde prin piese interpretate în mai multe stiluri și include influențe din disco, afrobeat și house.

Cântăreața a confirmat recent că discul face parte dintr-o trilogie ce a fost în lucru încă din perioada pandemiei și l-a supranumit „Act 1”.

Vedeta a ținut să mulțumescă, într-o postare pe Instagram, și apropiaților pentru sprijinul acordat în perioada dificilă în care acesta a fost înregistrat.

Beyonce a lansat un nou album! Artista face senzație cu „Renaissance” după 6 ani de pauză
Beyonce a lansat noul album, „Renaissance”[Sursa foto: Facebook]

Vezi cum reacționează fanii artistei la publicarea neautorizată a albumului pe internet

Fanii au fost luați prin surprindere când albumul a fost lansat cu 36 de ore mai devreme decât data stabilită. Acest lucru s-a întâmplat în urma unor informații din presa intenațională conform cărora albumul a fost publicat în mod neautorizat pe internet. Membrii fan-clubului Beyonce au distribuit rapid link-urile asociate acelui download ilegal și au îndemnat internauții să aștepte până la lansarea oficială de vineri.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce)

Citeste si: Gala Oscar 2022: Beyonce a cântat live „Be alive”. Melodia se află pe coloana sonoră a filmului King Richard

În luna iunie, cântăreața și-a șters toate conturile de pe rețelele de socializare, ceea ce a făcut fanii să se întrebe dacă nu cumva artista urmează să îi surprindă cu un nou album. Presupunerile lor s-au dovedit adevărate și Beyonce a confirmat că materialul discografic va fi lansat oficial pe 29 iulie.

Beyonce face istorie fiind cea mai premiată artistă a galei Grammy Awards

Beyonce a lansat un nou album! Artista face senzație cu „Renaissance” după 6 ani de pauză
Beyonce lansează noul album, „Renaissance”[Sursa foto: Facebook]

Sony Music Entertainment, casa de discuri cu care colaborează Beyonce,  a organizat joi seara mai multe petreceri în cadrul cărora se vor asculta piesele de pe discul vedetei pop. După ultimul album lansat de vedetă, „Lemonade”, vedeta a lansat în colaborare cu soțul ei, rapperul Jay-Z, albumul „Everythin is Love” și, ulterior, albumul-visual „Black is King”. De asemenea, Beyonce a fost ocupată în această perioadă de pauză cu creșterea copiilor ei. Ea și soțul ei Jay-Z s-au căsătorit în 2008 și de atunci au tre copii, Blue Ivy și gemenii, Rumi și Sir, născuți în 2017.

Citeste si: Beyoncé a lansat piesa „Be Alive” („King Richard” soundtrack)

Anul trecut a fost probabil cel mai bun an al artistei, când a făcut istorie, câștigând patru premii Grammy din două nominalizări. Beyonce a ajuns la un record de 28 de premii Grammy, doborându-l pe cel al cântăreței Alison Krauss. Astfel, diva din America a devenit cea mai premiată artistă a galei Grammy Awards.