Stiri mondene

Jennifer Lopez pregătește un documentar despre întreaga ei carieră! Când va avea loc premiera și unde va putea fi vizionat?!

Jennifer Lopez pregătește un documentar despre întreaga ei carieră
Jennifer Lopez [Sursa foto: Facebook]
Documentarul Netflix „Halftime” despre Jennifer Lopez, în premieră mondială în deschiderea Tribeca Festival.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate artiste din întreaga lume. În prezent, vedeta de la Hollywood le pregătește fanilor un documentar despre întreaga ei carieră. Festivalul Tribeca va începe miercuri, 8 iunie și va găzdui premiera filmului la United Palace din Manhattan, care se află la doar câteva staţii de metrou de cartierul Bronx în care a crescut Jennifer Lopez. Documentarul „Halftime” va debuta pe Netflix pe 14 iunie, potrivit Variety.

Acțiunea documentarului, regizată de Amanda Micheli, urmărește drumul spre succes al artistei de-a lungul anilor, cu un focus aparte asupra momentului muzical din cadrul Super Bowl Halftime 2020, show care a primit apreciere globală. 

Jennifer Lopez pregătește un documentar despre întreaga ei carieră
Jennifer Lopez [Sursa foto: Facebook]

„Halftime este doar startul pentru a doua parte din viață a lui Jennifer, în timp ce evoluează ca Latina, mamă, artistă și își folosește vocea către un scop măreț”,  au spus organizatorii Festivalului de Film Tribeca.

Citeste si: Cum arată inelul de logodnă pe care Jennifer Lopez l-a primit de la Ben Affleck?

Tribeca Film Festival a fost iniţial lansat în 2002 cu scopul de a revitaliza Manhattanul ca urmare a atacurilor teroriste din 11 septembrie. Festivalul a fost co-înfiinţat de Robert De Niro.

Jennifer Lopez pregătește un documentar despre întreaga ei carieră
Jennifer Lopez[Sursa foto: Facebook]

Drumul lui Jennifer Lopez spre celebritate

În 1990 a devenit cunoscută ca dansatoare la programul de televiziune  In Living Color. Deși a debutat în industria cinematografică în 1987 cu rol mic în My Little Girl, momentul de faimă a venit abia în 1997 când a interpretat-o ​​pe Selena, artista texană ucisă, într-un film cu același nume. Vedeta a fost nominalizată la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță. După mai multe filme, precum  U Turn  și  Out of Sight, Jennifer Lopez a făcut senzație în lumea muzicală cu primul ei album, intitulat „ On the 6”.

Jennifer Lopez pregătește un documentar despre întreaga ei carieră
Jennifer Lopez [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Jennifer Lopez, despre relația cu Ben Affleck! Artista a vorbit cu sinceritate despre sentimentele sale: „Mă simt fericită, norocoasă și mândră că sunt cu el”

În 2001, a devenit prima femeie care a avut un film (The Wedding Planner, cu Matthew McConaughey) și un album (J.Lo) în topul popularității și al vânzărilor în aceeași săptămână, potrivit  People En Espanol.