Stiri mondene

Antonia, despre rolul de mamă! Cum se impune artista în fața copiilor?!: „E important să facă diferenţa între lucrurile serioase şi distracţie”

Antonia, despre rolul de mamă! Cum se impune artista în fața copiilor?!:
Antonia, despre rolul de mamă! Cum se impune artista în fața copiilor?!: [Sursa foto: Facebook]
Antonia a făcut dezvăluiri despre rolul de mamă, care o împlinește din toate punctele de vedere și îi umple sufletul de fericire. Cum se descurcă artista?!

Antonia se numără printre cele mai apreciate și urmărite vedete de la noi din țară! Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Velea, bărbatul cu care are doi băieți: Dominic și Akim, însă are și o fetiță din fosta căsnicie cu Vincenzo Castellano, Maya. În cadrul unui interviu oferit pentru okmagazine.ro, iubita lui Alex Velea a povestit cum se descurcă în rolul de mamă, dar și cum se impune în fața copiilor atunci când este cazul.

Antonia, despre rolul de mamă! Cum se impune artista în fața copiilor?!:
Antonia, despre rolul de mamă! Cum se impune artista în fața copiilor?!:[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Antonia, dezvăluiri inedite despre relația cu Alex Velea! Care este, de fapt, secretul longevității relației lor?! „Am ştiut că nu există obstacol care nu poate fi depăşit”

„Să ştii că sunt.( râde) Dintre noi doi, eu de cele mai multe ori sunt cea mai exigentă, cea care setează limitele şi copiii respectă acest lucru.

Sunt şi prietenoasă, bineînţeles, şi înţelegătoare, ne jucăm, dar e important să facă diferenţa între lucrurile serioase şi distracţie. Alex, de cele mai multe ori, ar ceda, însă suntem o echipă şi facem lucrurile împreună, cum trebuie, spre binele lor.”,
a spus Antonia.

Antonia, confesiuni emoționante despre relația cu fetița sa, Maya

Relația dintre Antonia și fiica ei este una extrem de strânsă. Chiar dacă fiica sa locuiește în Italia cu tatăl său, Vincenzo Castellano, cele două își vorbesc zilnic prin intrmediul rețelelor sociale. Artista a dezvăluit care este cel mai emoționant lucru pe care l-a auzit în ultima perioadă de la fetița sa.  

Antonia, despre rolul de mamă! Cum se impune artista în fața copiilor?!:
Antonia, despre rolul de mamă! Cum se impune artista în fața copiilor?!:[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Antonia, despre primii bani câștigați! Cu ce se ocupa artista înainte să devină celebră: „Am păstrat ideea să pun bani și deoparte”

„Petrecem mai mult timp împreună şi acest lucru este esenţial. Şi cred că nu există mamă care să nu se topească atunci când îi spune copilul că o iubeşte(...) Vorbim de toate! Despre şcoală, despre prietenii ei, despre activităţile ei, ce îi place să facă, bucurii, supărări. ”, a mai adăugat Antonia.