Stiri mondene

Antonia, criticată de multe ori de fani că greșește cuvinte! Anunțul neașteptat făcut de artistă: „Am rămas cu traumă, fără să mă victimizez”

Antonia, criticată de multe ori de fani că greșește cuvinte! Anunțul neașteptat făcut de artistă
Antonia, criticată de multe ori de fani că greșește cuvinte! Anunțul neașteptat făcut de artistă [Sursa foto: Captură YouTube]
Antonia a făcut dezvăluiri neașteptate după ce a fost criticată de multe ori că greșește cuvinte. Iată ce spune artista!

Antonia, una dintre cele mai iubite și talentate artiste, și-a petrecut o mare parte din viață în America, acolo unde a început să și cocheteze cu muzica. După ce s-a întors înapoi în România, vedeta s-a confruntat cu o problemă serioasă. Invitată în cadrul unui podcast, Antonia a dezvăluit un lucru din viața ei, cu care îi este rușine.

Antonia, criticată de multe ori de fani că greșește cuvinte! Anunțul neașteptat făcut de artistă
Antonia, criticată de multe ori de fani că greșește cuvinte! Anunțul neașteptat făcut de artistă[Sursa foto: Captură YouTube]

Iubita lui Alex Velea spune că s-au făcut foarte multe glume pe acest subiect așa că evită ca fanii să o vadă în aceste ipostaze.

Din cauza greșelilor de exprimare, Antonia a fost de multe ori criticată.  Aceasta a recunoscut că îi este rușine să vorbească în limba română.

Citeste si: Antonia, confesiune în fața fanilor! Artista i-a sfătuit să nu-și mai arate viața în social media: „Măcar găsiți un echilibru”

„Mi-e rușine să vorbesc în română. Eu sunt în țară de 12-13 ani deja, am rămas cu traumă, fără să mă victimizez. Îmi este rușine pentru că s-a făcut atât de mult mișto pe seama asta, încât m-a făcut să simt că nu sunt inteligentă din cauza asta. Este efectiv un blocaj”, a spus Antonia.

Antonia, criticată de multe ori de fani că greșește cuvinte! Anunțul neașteptat făcut de artistă
Antonia, criticată de multe ori de fani că greșește cuvinte! Anunțul neașteptat făcut de artistă[Sursa foto: Instagram]

Antonia, victima bullying-ului în America, în adolescență: ”Am apelat la un psiholog”

În cadrul unui interviu, Antonia a avut curaj să vorbească despre momentele dificile din viața sa. Frumoasa vedetă a locuit timp de 12 ani în Statele Unite ale Americii, acolo unde și-a petrecut copilăria. Iubita lui Alex Velea a recunoscut că a fost victima bullying-ului  în America, în adolescență.

Citeste si: Antonia a răbufnit pe rețelele sociale! Artista, mesaj dur pentru o cunoștină din trecut: „ Ai o mică obsesie! Ești toxică! Te rog, fă-te bine!”

”Am crescut în Utah și Las Vegas de la 6 până la 18 ani. Nu aș spune că a fost o copilărie grea, a fost o perioadă frumoasă, chiar una dintre cele mai frumoase din viața mea. M-am acomodat destul de ușor noii vieți, într-un univers nou. Știam deja limba engleză din România. M-am integrat destul de ușor acolo, mi-am făcut prieteni, începusem să fiu interesată și de muzică, să cânt. Chiar îmi amintesc cu bucurie de toată acea perioadă. La școală era bine, îmi plăcea, dar nu eram deloc fan matematică! (râde) Îmi plăceau mult limba engleză, literatura, orice avea legătură cu muzica.

Am avut mulți prieteni, cu unii dintre ei țin legătura și acum (mai ales cu cei de la liceu). Cred că ce am preluat din societatea americană sunt relaxarea, optimismul. Mi-a displăcut mult bullying-ul (și eu m-am confruntat cu el), dar și faptul că mulți aveau arme pe care le foloseau de la vârste mici. De aceea, părinții meu erau super stricți cu programul meu, cu cât timp aveam voie în oraș, la petreceri”,  a spus artista, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!