Stiri mondene

Antonia, despre primii bani câștigați! Cu ce se ocupa artista înainte să devină celebră: „Am păstrat ideea să pun bani și deoparte”

Antonia, despre primii bani câștigați
Antonia, despre primii bani câștigați [Sursa foto: Captură YouTube]
Antonia a dezvăluit care au fost primii bani pe care i-a câștigat înainte ca ea să devină un artist cunoscut. Cu ce se ocupa înainte să devină celebră?!

Antonia este astăzi una dintre cele mai apreciate artiste din România, fiind considerată și una dintre cele mai frumoase femei, dar puțini sunt cei care știu cum a reușit Antonia să-și câștige primii bani. 

Citeste si: Antonia, anunț trist pentru fani! Artista s-ar fi infectat cu noul coronavirus: „Sper să ne vedem în 2022”

Antonia face dezvăluiri sincere despre primii bani câștigați: „C âștigam când și când”

Invitată recent în cadrul unui podcast, Antonia a dezvăluit că a muncit de la o vârstă fragedă pentru visele sale. Cu această ocazie, vedeta a povestit și despre primii bani câștigați. Mai exact, iubita lui Alex Velea a început să lucreze ca model în jurul vârstei de 9 ani. Și cu toate că acum este un artist apreciat și bine plătit, Antonia spune că a păstrat încă ideea de a mai pune bani deoparte. 

Citeste si: Antonia, noi dezvăluiri despre relația cu Alex Velea! Ce i-a atras atenția artistei: „E combinația perfectă între noi”

„N-am stat niciodată să calculez dacă eu sau Alex câștigăm mai mulți bani. Eu produc foarte bine pe partea de imagine. El produce din muzică, deci cumva, ne echilibrăm.  N-am stat să calculez leu cu leu. Cheltui foarte mult, iar apoi am procese de conștiință, dar pun și la ciorap în primul rând. 

Când eram mică mama mea m-a dus la o agenție de modă și jumătate din câștigam avem voie să cheltui și jumătate puneam deoparte, mi-am făcut un cont.

Antonia,  despre primii bani câștigați
Antonia, despre primii bani câștigați[Sursa foto: Instagram]

Primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la 9 ani sau 10 ani. Eram copil-model. Dar câștigam când și când.  Dar am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au învățat să păstrez mereu bani pentru o urgență.  Părinții m-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au obligat să fac ce nu îmi place”, a declarat Antonia.

Antonia,  despre primii bani câștigați
Antonia, despre primii bani câștigați[Sursa foto: Instagram]

Antonia, motivul pentru care nu a mai scos un album fizic

În ultima perioadă, fanii artistei au observat că Antonia nu a mai scos niciun album, preferând să lanseze piese doar pe platformele de muzică. În cadrul unui interviu, iubita lui Alex Velea a vorbit deschis și a spus care este adevăratul motiv pentru care nu a lansat un album nou.

Citeste si: Antonia și-a strigat dezamăgirea pe rețelele de socializare: "Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le învăț este acela că..."

”M-am concentrat mult pe magazinele digitale, am avut în plan și lansarea unui album fizic la început de 2020, apoi l-am pus în așteptare”, a spus Antonia.

Citește continuarea aici!