Stiri mondene

Andreea Bănică, detalii despre relația cu Lucian Mitrea: „Ne certam din cauza meseriei”. Ce nu i-ar ierta niciodată vedeta soțului ei?

Andreea Bănică, detalii despre relația cu Lucian Mitea: „Ne certam din cauza meseriei”. Ce nu i-ar ierta niciodată vedeta soțului ei?
Andreea Bănică [Sursa foto: Instagram]
Deși se cunosc de aproape 30 de ani, Andreea Bănică și Lucian Mitrea se iubesc ca la început. În trecut, bărbatul i-a fost impresar soției sale.

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbizul românesc, iar recent cei doi au oferit detalii inedite despre căsnicia lor. Îndrăgita cântăreață și soțul ei se cunosc din liceu și formează un cuplu de aproape 3 decenii, însă cu toate acestea vedeta a declarat de numeroase ori că nu i-ar ierta niciodată soțului ei infidelitatea. Iată declarațiile celor doi. 

Citește și: Lino Golden, lovitură dură pentru Alex Velea! Cântărețul și-a acoperit tatuajul cu cel care l-a lansat în muzică

Andreea Bănică, detalii despre relația cu Lucian Mitea: „Ne certam din cauza meseriei”. Ce nu i-ar ierta niciodată vedeta soțului ei?
Andreea Bănică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Macaulay Culkin este în culmea fericirii! Kevin din „Singur acasă” și iubita lui au devenit părinți în secret pentru a doua oară

Ce nu i-ar ierta niciodată Andreea Bănică soțului ei?

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu de 28 de ani și sunt părinții a doi copii superbi, iar cu toate că au trecut mulți ani de când sunt împreună, cei doi se iubesc ca la început. Partenerul vedetei i-a fost și impresar o perioadă, însă lucrurile s-au schimbat pe măsură ce au apărut o serie de conflicte. De-a lungul timpului au apărut numeroase zvonuri cum că bărbatul i-ar fi fost infidel soției sale, însă Andreea Bănică a negat de fiecare dată, susținând că nu are cum să se întâmple așa ceva. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

„Să nu fie geloși. Ea pleacă foarte mult de acasă, iar după 20 și ceva de ani, poți să spui că am fost 5 ani. Noi eram cam jumătate de săptămână împreună. Înainte eram non-stop și ne certam non-stop. Apoi m-a concediat și mi-a spus că nu mai sunt impresarul ei”, a spus Lucian Mitrea.

Citește și: Aurelian Temișan, despre căsnicia cu Monica Davidescu. Artistul a recunoscut momentele în care nu s-a înțeles cu soția sa: ”Certurile sunt la modul general”

Andreea Bănică și-a concediat soțul pe vremea când era impresarul ei

Andreea Bănică  și soțul ei au petrecut mult timp împreună în perioada în care bărbatul era impresarul ei. Cu toate acestea, vedetea l-a concediat în momentul în care au început să se certe din cauza carierei. Acum, Lucian Mitrea se ocupă de afacerile familiei și pare că lucrurile merg foarte bine între cei doi soți. 

Andreea Bănică, detalii despre relația cu Lucian Mitea: „Ne certam din cauza meseriei”. Ce nu i-ar ierta niciodată vedeta soțului ei?
Andreea Bănică[Sursa foto: Instagram]

„Nu mai plecăm atât de mult, înainte.. Până la un moment dat, apoi am pus stop. L-am concediat, s-a ocupat de afacerile familiei și a fost mult mai bine așa. Trebuia să luăm o pauză că eram mult prea mult împreună și ne certam din cauza meseriei. Ajunsese să fie pe scenă lângă mine să-mi dea sfaturi, i-am zis să nu mai vină, să mă lase în pace”, a spus Andreea Bănică.