Stiri mondene

Andreea Bănică, noi detalii despre starea de sănătate a patrupedului ei: „Am avut niște zile foarte grele”

Andreea Bănică, noi detalii despre starea de sănătate a patrupedului ei:
Andreea Bănică, noi detalii despre starea de sănătate a patrupedului ei: [Sursa foto: Instagram]
Andreea Bănică a oferit noi detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă Nino, patrupedul artistei.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Andreea Bănică, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, le-a dezvăluit fanilor că nu a mai acordat atât de multă atenție paginii de Instagram pentru că patrupedul iubit, Nino, este grav bolnav. Artista a mărturisit că își dorește să-i fie alături câinelui în momentele dificile și să-i facă suferința mai ușor de suportat. Cântăreața a povestit că Nino a avut probleme cu bila, fiind suspect și de avc.

După numeroase tratamente, starea de sănătate a patrupedului este mai bună, motiv pentru care vedeta a decis să plece în vacanță. Deși este pe mâni bune, artista recunoaște faptul că îi este dor de patruped. Cu această ocazie, Andreea Bănică a ținut să le mulțumească tuturor pentru toate sfaturile și gândurile bune.

Andreea Bănică, noi detalii despre starea de sănătate a patrupedului ei:
Andreea Bănică, noi detalii despre starea de sănătate a patrupedului ei:[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Bănică, motivul pentru care s-a certat cu Alex Velea! De la ce ar fi pornit, de fapt, scandalul între ei: „Este influențat negativ”

„Nino este mult mai bine! Se pare că a avut mari probleme cu bila și suspect de avc. I s-a scos branula, l-am lăsat la bunici pe mâini bune, face tratament acasă mai că nu mai voiam să plec în vacanță. Vă mulțumesc pentru gândurile bune și pentru sfaturi. Am avut niște zile foarte grele cu bocete ascunse să nu mă vadă copiii. M-am descărcat! Sper în bine pentru bătrânelul meu, partenerul meu de aproape 15 ani. Deja îmi este dor”, este mesajul scris de Andreea Bănică la InstaStory.

Andreea Bănică, noi detalii despre starea de sănătate a patrupedului ei:
Andreea Bănică, noi detalii despre starea de sănătate a patrupedului ei:[Sursa foto: Instagram]

Andreea Bănică, imagini inedite din vacanță

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, s-au gândit că este momentul perfect pentru a se relaxa într-o vacanță în doi, motiv pentru care copii au rămas acasă. Pentru că își ține fanii la curent cu toate momentele din viața sa, artista a postat câteva fotografii din vacanță. Prin intermediul unui mesaj, vedeta a povestit că nu a mai mers de ceva timp alături de soțul ei într-o excapadă, iar de această dată profită de acest lucru. 

Citeste si: Andreea Bănică, detalii neștiute despre începutul carierei sale în muzică! Artista, plătită cu 8 lei pentru un concert: „Decât deloc e bine și puțin”

„Am plecat în doi cum de mult nu am mai făcut-o, cu promisiunea către copii că îi vom duce la Gardaland la distracție în septembrie. Cred că fiecare pereche are nevoie să își încarce bateriile pentru a avea energie pentru tot anul deși niciodata nu este îndeajuns. Nu vom sta mult timp, 7 zile cu gandul la ei și vom descoperi Sardinia de pe mare de data asta. Stay tuned”, a scris Andreea Bănică.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)