Stiri mondene

Aurelian Temișan, despre căsnicia cu Monica Davidescu. Artistul a recunoscut momentele în care nu s-a înțeles cu soția sa: ”Certurile sunt la modul general”

Aurelian Temișan, despre povestea de iubire cu Monica Davidescu
Aurelian Temișan și Monica Davidescu [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Aurelian Temișan a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre momentele în care nu s-a înțeles cu Monica Davidescu. Iată ce spune artistul despre viața de cuplu.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt unul dintre cele mai apreciate și mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi sunt un cuplu puternic, care își susțin reciproc carierele și își demonstrează constant iubirea și admirația. Aurelian Temișan este extrem de discret când vine vorba de viața privată.Recent, cântărețul a vorbit fără perdea și a dezvăuit că cel mai bun profesor i-a fost chiar soția sa. Acest lucru a generat și neînțelegeri între ei, despre care actorul nu a ezitat să vorbească. 

Aurelian Temișan, despre povestea de iubire cu Monica Davidescu
Aurelian Temișan și Monica Davidescu

 În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”,difuzată exclusiv la Kanal D, Aurelian Temișan a răspuns cu sinceritate unor întrebări extrem de interesante despre viața sa personală.  Actorul a recunoscut că Monica Davidescu l-a învățat tot ce știe despre actorie și că mare parte din succesul său i se datorează ei. Au lucrat ani întregi ca o echipă și continuă să o facă, pentru că pasiunea pentru artă îi leagă și îi apropie în fiecare zi tot mai mult.

Artistul are doar cuvinte de laudă când vine vorba  de femeia care i-a cucerit inima.

Citește și: ”Este în firea umană să ispitească” Aurelian Temișan, propunere neașteptată din partea unei tinere. Cum i-a răspuns artistul fanei înfocate

„Ca muncă, i se datorează 100%, ca succes, un profesor nu poate garanta succesul tău dacă tu nu ai ceva de spus pe scenă.

Jos pălăria pentru felul în care a reușit să gestioneze momentele pe care nu le înțelegeam sau pe care mă încăpățânam să le înțeleg din ce îmi explica ea. Cel mai greu este să lucrezi cu omul tău de acasă, dar cu răbdare m-a făcut să înțeleg ce înseamnă fiecare replică în parte, fiecare rol pe care l-am avut de-a lungul timpului. Îi datorez Monicăi și regizorului cu care am lucrat, dar în special Monicăi pentru că pe Monica am chinuit-o cel mai mult la „Chicago', spre exemplu. După
un an, când am fost sunat să intru eu în acest rol, eu nu am mai avut regizor, regizorul meu a fost Monica Davidescu. Și fiecare replică, cu intonație și cu credința în replica respectivă, le-am făcut cu ea acasă toată vara. A fost o vară faultată din punctul ăsta de vedere, dar un succes din toamnă încolo, doi ani de zile am jucat „Chicago”
, a declarat Aurelian Temișan

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Aurelian Temișan (@temishan)

Aurelian Temișan a recunoscut momentele în care nu s-a înțeles cu Monica Davidescu

Aurelian Temișan și Monica Davidescu  s-au îndrăgostit în urmă cu 29 de ani, iar 11 ani mai târziu s-au căsătorit. Împreună sunt părinții unei fiice, ajunsă la vârsta adolescenței. Aurelian Temișan a mărturisit în urmă cu ceva timp că între el și soția sa, Monica Davidescu, nu au existat niciodată neînțelegeri majore.

Aurelian Temișan, despre povestea de iubire cu Monica Davidescu
Aurelian Temișan și Monica Davidescu

Citește și: Un nou scandal în industria muzicală? Adrian Enache și Aurelian Temişan, schimb de replici dure: ”Păi ce să-i fac, dacă e mai sobru”. Ce și-au reproșat și de unde a pornit conflictul

„Când ne mai certăm, certurile sunt la modul general pe profesie. Iar certurile de genul acesta înseamnă progres din punctul nostru de vedere. E normal să nu avem păreri identice, dar atât timp cât finalitatea este win-win, atunci constatăm că certurile sunt bine venite. În ceea ce privește partea casnică a certurilor, n-ai scos gunoiul la timp, ai zis că faci aia și n-ai făcut, nimicuri, dar astea nu sunt certuri.” a declarat Aurelian Temișan, potrivit  Libertatea.ro.