• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Andreea Bănică, despre drama trăită în copilărie: „Să vină acasă, să te înjure, să te bată, să te gonească”. Artista a fost marcată de traumele prin care a trecut

Andreea Bănică, despre drama trăită în copilărie
Andreea Bănică [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Deși este tot timpul cu zâmbetul pe buze, Andreea Bănică a trecut prin momente dureroase în viața personală. Cum a reușit cântăreața să se pună pe picioare după episoadele nefericite?

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, iar de-a lungul anilor, melodiile sale au devenit hit-uri. Recent, artista a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa. Vedeta a povestit drama prin care a trecut pe vremea când era doar un copil. Andreea Bănică a suferit foarte mult când și-a pierdut bunicii și părinții. Viața artistei s-a schimbat, fiind nevoită să meargă mai departe. Cântăreața a mărturisit că a fost apropiată de tatăl său, chiar dacă acesta a fost violent cu ea și sora ei, dar și cu mama lor. 

Andreea Bănică, despre drama trăită în copilărie
Andreea Bănică[Sursa foto: Facebook]

„Mi-a părut rău că nu i-am avut mai mult timp, pe ei și pe părinții mei, să se poată bucura de copiii mei. Eu vorbeam mai mult cu tata, deși tata era mult mai dur cu noi. Am învățat foarte multe lucruri de la el, deși am suferit mult acasă.Nu știu prin ce greșeală l-am pierdut, a fost sfârșitul pentru el când s-a văzut acasă, pensionat. A început să bea, să facă scandal.

Am avut o copilărie frumoasă ca și timp petrecut afară, cu copiii, dar am și suferit. Nu este ușor pentru copii și pentru neveste să fie acasă, să facă tot ce este bine și să vină soțul acasă, să te înjure, să te bată, să te gonească. Dar tata avea și calități, era deschis, ne-a crescut frumos Noi am fost cuminți, ne-am căsătorit fete mari cu soții noștri. Era dur cu mine, când mergeam la un eveniment, dacă cumva lua un pahar de vin, mă jignea, mă făcea de râs în fața tuturor.
A fost violent cu toate. A venit pe stradă, s-a certat cu cineva, iar persoană respectivă i-a dat un brânci, am auzit după. A fost cumplit. (…) Nu am avut putere să scot la iveală ce s-a întâmplat. Era ziua lui Liviu Vârciu, mergeam la ziua lui, eram îmbrăcată în roșu. Am fost sunată de sora mea când mă uitam în oglindă, mi-a spus la telefon. Am plecat cu Lucian, am mers acasă și am văzut o mamă…nu știu dacă distrusă, dar știi cum am văzut-o? Liniștită.”
, declara Andreea Bănică  în urmă cu ceva timp, conform revistei  Viva

Citește și: Andreea Bănică, detalii neștiute despre începutul carierei sale în muzică! Artista, plătită cu 8 lei pentru un concert: „Decât deloc e bine și puțin”

Andreea Bănică, despre drama trăită în copilărie
Andreea Bănică[Sursa foto: Facebook]

Care e cel mai mare regret al Andreei Bănică în legătură cu tatăl ei: „Eram mult prea mică”

Andreea Bănică recunoaște că nu i-a fost ușor să trăiască cu ideea că nu a făcut ceva ca să își salveze tatăl și că a ales să fugă. Însă, tot ea recunoaște că era mult prea mică ca să poate avea influență asupra situației.

Citește și: Andreea Bănică, motivul pentru care s-a certat cu Alex Velea! De la ce ar fi pornit, de fapt, scandalul între ei: „Este influențat negativ”

„ Când am împlinit 19 ani, atunci a fost ultimul scandal între noi, am zis că plec de acasă, că nu mai stau să suport abuzurile lui şi mi-am impus ca eu să nu ajung vreodată aşa, să stau ca mama mea şi să accept tot din partea unui soţ, mai ales să fie violent cu copiii mei, asta în niciun caz. Acela a fost momentul când am zis: <<Gata, este finalul, plec de acasă şi să se descurce amândoi>>. Mama mea poate că nici nu mi-a mai spus mai departe ce se întâmpla între ei doi. Eu am putut să fug, practic să evadez. Da, am regretat mult, dar nu aveam ce să fac, pentru că eram mult prea mică, fără putere, posibilităţi de niciun fel, am plecat şi practic am luat-o de la capăt. Acasă m-am mai întors doar în vizită, dar în vizită nu se întâmpla ce se întâmpla când stăteam non-stop acasă.”, a mărturisit Andreea Bănică, într-un interviu pentru  Fanatik, despre marea dramă a vieții ei. 

Andreea Bănică, despre drama trăită în copilărie
Andreea Bănică[Sursa foto: Facebook]

Dar, toate acestea nu au făcut-o pe frumoasa cântăreață să nu vadă și partea bună a lucrurilor, apreciind calitățile tatălui ei și aducându-și aminte, cu drag, de zilele bune.

“Ulterior mi-am dat seama de calităţile lui şi mi-am dat seama că el a fost omul care m-a împins de la spate să devin ceea ce am devenit astăzi, mă încuraja de câte ori ştia că am concerte şi încep să câştig bani, să-mi păstrez banii, să nu îi cheltui, să-i pun deoparte şi să-mi iau ce îmi doresc. Ştia că îmi doresc foarte mult să-mi iau o maşină şi s-a bucurat enorm când i-am făcut o surpriză şi m-am dus cu maşina acasă, m-a văzut şi a început să plângă,” a mai povestit artista.

Andreea Bănică, despre drama trăită în copilărie
Andreea Bănică[Sursa foto: Facebook]

Întrebată despre cum a reușit să treacă peste perioada dificilă și traumele care i-au rămas după, cântăreața a povestit că doar ambiția de a ajunge o femeie independentă și de a avea o familie frumoasă au îmbărbătat-o:

„În primul rând, m-a ambiţionat faptul că am vrut să fiu o femeie independentă, pentru că am văzut în familie o mamă care nu avea curaj să se impună şi să pună piciorul în prag. Părinţii mei nu au avut o viaţă prea uşoară împreună, probabil că s-au iubit la început, după care tata a început să bea şi nu a mai fost cum trebuia să fie, iar mama mea nu avea curaj, nu neapărat să divorţeze, dar să se impună, să pună piciorul în prag, să ia atitudine. Eu mi-am promis că nu voi ajunge aşa, voi fi o femeie independentă, voi avea avea o familie frumoasă, nicidecum cu un soţ violent vreodată. Asta m-a făcut să mă ambiţionez şi să ajung unde sunt astăzi.”.