Stiri mondene

Andreea Bălan și George Burcea, scandal uriaș în plin proces de divorț! Unul dintre motive este Viviana Sposub: „Ce-mi saluți tu copiii?”

Andreea Bălan și George Burcea, scandal uriaș în plin proces de divorț!
Andreea Bălan și George Burcea, scandal uriaș în plin proces de divorț! [Sursa foto: Instagram]
Andreea Bălan și George Burcea s-au certat teribil, iar unul dintre motive ar fi fost chiar iubita actorului, Viviana Sposub. Uite despre ce este vorba!

Astăzi, pe 5 ianuarie 2022, ar trebui să se pronunțe divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea, dar chiar cu o zi înainte, în seara de 4 ianuarie, foștii soți, împreună cu Viviana Sposub, ar fi izbucnit un scandal monstru, în urma unei scurte convorbiri telefonice. La un moment dat, jurata de la „Te cunosc de undeva” ar fi avut o ieșire necontrolată și i-a adresat câteva injurii concurentei de la „Bravo, ai stil! Celebrities.

Citeste si: Andreea Bălan, ținta fanilor din mediul online! Ce detaliu au observat internauții la ultima fotografie publicată de artistă

„Ce-mi saluți tu copiii, vreți să facem conversație în trei? Marș, du-te  dracului”,  ar fi spus Andrea Bălan, după ce ar fi intervenit în discuția cu Viviana Sposub.

Andreea Bălan și George Burcea, scandal uriaș în plin proces de divorț!
Viviana Sposub[Sursa foto: Instagram]

De la ce a pornit scandalul?! George Burcea, primele declarații

George Burcea a oferit primele declarații pentru Click.ro, confirmând faptul că între el și mama copiilor săi a fost o ceartă uriașă. Protagonistul serialului „Wednesday” susține că are dovezi clare că a căutat-o disperat pe artistă pentru a-și vedea copiii, însă, în ultimele zile, nimeni nu i-a mai răspuns la telefon. La rândul său, Andrea Bălan spune că George Burcea nu respectă programul de vizite  și nu se implică suficient în creșterea celor două fetițe. 

Citeste si: George Burcea, dezvăluiri inedite despre relația cu Andrea Bălan: ”A fost foarte greu! Nu mi-am dorit divorțul.”

„Le iau doar atunci când mi se permite (n.r. pe cele două fiice, Ella și Clara). Și atunci doar pe timp de zi câteva ore, căci așa este ordinul de SUS (n.r. Andreea Bălan). Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde. Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns. Ce vreți să fac? Am stat acasă la ea, așa cum mi s-a cerut, le-am luat doar câteva ore acasă la mine, așa cum mi s-a cerut. Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe?

Andreea Bălan și George Burcea, scandal uriaș în plin proces de divorț!
Andreea Bălan și George Burcea, scandal uriaș în plin proces de divorț![Sursa foto: Instagram]

Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu? Unii fac terapie de zece ani, iar alții învață să iubească, iubind oamenii. Unde-i vina? Că publicul larg nu vede… asta-i altceva. Totuși… cel mai important lucru rămâne familia, iar în cazul meu cei doi copii și Viviana. Voi lupta pentru ei atâta cât îmi vă permite puterea psihică, căci într-o țară plina de atotștiutori, uneori îmi place să cred că sunt cel mai dobitoc. Și asta doar că să-mi revin psihic și să-mi văd de treaba”,  a declarat George Burcea.

Andreea Bălan nu a dorit să comenteze scandalul

Contactată de sursa menționantă mai sus, Andreea Bălan nu a dorit să comenteze incidentul, însă prietenii ei ar fi dezvăluit mărturisirea completă a artistei.

„1. De fiecare dată când cere să vorbească cu fetele (odată la 4 zile) o dă la telefon (n.r. pe Viviana Sposub) și e firesc că eu să nu accept asta și să închid. Ceea ce am făcut și de data asta. El trebuie să vorbească doar el cu fetele, nu să introducă terți în conversație.

2. Dacă tot dă declarații, pai să spună că nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară.

3. De Crăciun nu le-a cumpărat absolut nimic fetelor nici anul ăsta, nici anul trecut.

4. Când le ia pe fete le duce acasă la ea, lucru cu care eu nu sunt de acord deoarece Protecția Copilului nu a fost acolo și judecătorul nu a dat sentința încă. Dacă le-a luat la el, a fost doar din bunăvoința mea, dar sub nicio formă nu am fost de acord să le ducă în alt apartament.

Pe telefonul meu e blocat de luni de zile, deoarece mi-a adresat foarte multe injurii, și cu fetele vorbește doar de pe telefonul mamei, unde a început și acolo să trimită sute de mesaje foarte urâte la adresa mea. Deci din momentul în care a instigat la violenta public acum 2 luni, el nu a mai luat fetele să doarmă peste noapte, deoarece este instabil (așa cum a văzut țoață lumea) și nu a respectat să doarmă acasă la el ci le-a dus la ea și au dormit 4 în pat (ceea ce este inadmisibil).

Andreea Bălan și George Burcea, scandal uriaș în plin proces de divorț!
Andreea Bălan și George Burcea, scandal uriaș în plin proces de divorț![Sursa foto: Instagram]

I-am permis să le ia doar ziua și să le aducă seara, și a făcut asta de câteva ori, urmând să le ia la el două weekenduri pe luna, după ce se termina procesul (n.r. procesul de divorț). Omul minte cu tot cu nerușinare, bea încontinuu și sigur se mai droghează, că altfel nu avea acea ieșire de violentă pe Instagram. El nu respectă relaționarea cu copiii și implicit pe mine și ceea ce a făcut el public la adresa mea de 2 ani e o mizerie, iar eu am tăcut.  Da, punctul meu de vedere este de mamă care își protejează copiii de un om instabil care consumă ce consumă și care folosește copiii doar a arătă lumii că este tată, când de fapt nu se ocupă deloc, nu plătește nimic, îi vede foarte rar și își bagă iubita în vizitele, telefoanele cu fetele. Așa ceva nu este firesc. El trebuie să relaționeze doar el cu ele, mai ales că o face rar.