Stiri mondene

Viviana Sposub a răbufnit în mediul online, după ce Andreea Bălan a dat-o în judecată: ”Oare ar fi fost mai mulțumită dacă nu aș fi acceptat copiii?”

Viviana Sposub a răbufnit în mediul online, după ce Andreea Bălan a dat-o în judecată
Viviana Sposub a răbufnit în mediul online, după ce Andreea Bălan a dat-o în judecată [Sursa foto: Instagram]
Viviana Sposub le-a povestit fanilor din mediul online despre începuturile relației cu George Burcea, dar și despre momentul când a aflat că a fost dată în judecată de Andreea Bălan. Uite ce dezvăluiri a făcut concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”!

De când a decis să formeze un cuplu cu George Burcea, Viviana Sposub a fost acuzată că i-ar fi furat soțul Andreei Bălan. Sătulă de criticile internauților, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities” a răbufnit în mediul online, postând un mesaj la InstaStory, acolo unde a povestit  partea sa de adevăr, mărturisind ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și George Burcea.

”Pentru a clarifica și situația despre care se tot vorbește în presă în acest moment, vă voi lăsa aici câteva rânduri.

Voi începe prin a face un rezumat pentru cine nu cunoaște toată situația: De mai bine de 1 an sunt într-o relație cu un bărbat care a trecut printr-un divorț, cu fosta parteneră 2 copii. Despărțirea actualului meu iubit de fosta parteneră a avut loc în Februarie 2020. Ea și-a refăcut viața la scurt timp, mai exact, în mai 2020. Eu l-am cunoscut pe iubitul meu în data de 7 August 2020, ulterior începând o relație. Totul clar până aici? S-a clarificat treaba cu spartul de case, furatul de soț? Perfect! Mergem mai departe! Având în vedere faptul că noi doi am început relația în cadrul unui Reality Show, eu nu am știut cum va decurge viața de cuplu atunci când ne vom întoarce în societate.

Viviana Sposub a răbufnit în mediul online, după ce Andreea Bălan a dat-o în judecată
Viviana Sposub a răbufnit în mediul online, după ce Andreea Bălan a dat-o în judecată[Sursa foto: Instagram]

În fiecare weekend (mai precis, de vineri până duminică), cu foarte puține excepții, partenerul meu petrecea timp cu cei doi copii în casa fostei sale soții. Acest lucru a fost stabilit și înțeles de ambele părți, totul pentru binele copiilor. Le-am cunoscut pe fete pe 24 aprilie 2021, ele cunoscându-l deja pe partenerul mamei și cunoscând exact relația dintre cei doi. Pe 10 iulie, mama fetelor a decis că pot petrece cele 3 zile pe săptămână cu tatăl lor, în afara locuinței acesteia. Așa că cele două fete au început să vină atât în ​​casa tatălui, cât și în casa mea, mama fiind de fiecare dată înștiințată de aceste detalii.”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Viviana Sposub, acuzată că s-ar fi folosit de imaginea fiicelor iubitului ei, George Burcea

 După ce concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities” a postat câteva imagini în mediul online cu fetițele artistei, Andreea Bălan a fost deranjată, spunând că va implica și avocații, iar Viviana Sposub  se va alege cu un proces. În continuare, iubita lui George Burcea a povestit că a avut întotdeauna intenții bune în ceea ce privește creșterea și educația celor două fetițe. Mai mult, aceasta a ținut să menționeze că nu ea este cea care s-ar folosi de imaginea fiicelor iubitului ei. 

„Mândria femeilor este mare, iar singura doleanță să nu fie postate poze în 4 cu noua „prezență feminină” în viața fetelor, dorință care a fost înțeleasă și respectată, tocmai, pentru bunul mers al lucrurilor. Deși sunt mici, fetele înțeleg că mami și tati s-au despărțit și că fiecare are un partener. Fata cea mare si-a dorit în mod special sa faca o mini petrecere inainte de ziua ei la mine acasa împreună cu noi doi, ceea ce s-a si intamplat, dar voi nu aveți de unde sa stiti asta! Voi primiti doar informatia ca tatal nu a fost prezent la aniversarea de 5 ani (petrecere la în care prezența tatălui era total interzisă, indiferent de insistențele acestuia și de insistența copilului).

Viviana Sposub a răbufnit în mediul online, după ce Andreea Bălan a dat-o în judecată
Viviana Sposub a răbufnit în mediul online, după ce Andreea Bălan a dat-o în judecată[Sursa foto: Instagram]

Apropo! Oare ar fi fost mai mulțumită dacă actuala parteneră a fostului soț nu ar fi acceptat/iubit copiii? Oare ar fi fost mai împăcat dacă tatăl s-ar fi dezis de copii și nu s-ar mai fi implicat? De ce nu suntem recunoscători pentru părți bune ale situației? Fetița cea mare chiar mi-a spus de multe ori că vrea să ajungă cântăreață, deci aceste lucruri vor putea ajuta dacă ea chiar va decide în viitor că asta vrea să facă. Foarte mulți oameni din mediul online, și nu numai, le postează pe stories sau în Feed iar sute de poze/filmări sunt deja pe internet oferite publicului larg. Mă întreb, oare toti oamenii care le-au postat pe cele două fetițe sunt dați în judecată? Sau problema și durerea e că le-am postat EU? Hai să fim serioși, dacă cineva se folosește de imaginea acestor copii, cu siguranță aia nu sunt eu!”, a mai adăugat Viviana Sposub.