Stiri mondene

George Burcea, dezvăluiri inedite despre relația cu Andrea Bălan: ”A fost foarte greu! Nu mi-am dorit divorțul.”

George Burcea, dezvăluiri inedite despre relația cu Andrea Bălan
George Burcea, dezvăluiri inedite despre relația cu Andrea Bălan [Sursa foto: Instagram]
George Burcea și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația cu Andreea Balan. Uite ce confesiuni a făcut actorul despre mama copiilor săi!

George Burcea și Andreea Bălan au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc! Cei doi au împreună două fiice, Ella Maya, în vârstă de 4 ani, și Clara Maria, de 2 ani. Din nefericire, de mai bine de un an îndrăgitul actor și frumoasa artistă şi-au spus ”ADIO” din cauza neînţelegerilor care au apărut pe parcursul relaţiei lor. Invitat în cadrul emisiunii "În Oglindă" prezentată de Mihai Ghiță, protagonistul serialului „Wednesday” a vorbit despre divorțul de mama copiilor săi.

Conform spuselor sale, George Burcea nu și-a dorit să divorțeze de Andreea Bălan.

George Burcea, dezvăluiri inedite despre relația cu Andrea Bălan
George Burcea, dezvăluiri inedite despre relația cu Andrea Bălan[Sursa foto: Instagram]

”A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost.  Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment. Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri și alte lucruri. Nu doresc să vorbesc despre ele. Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important că atât ea, cât și eu, să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să le iau în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau.  Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”,  a declarat George Burcea.

George Burcea, dezvăluiri inedite despre relația cu Andrea Bălan
George Burcea, dezvăluiri inedite despre relația cu Andrea Bălan[Sursa foto: Captură YouTube]

George Burcea: ”M-am simțit abandonat”

În continuarea, George Burcea a vorbit despre momentele grele prin care a trecut după ce s-a despărţit de Adreea Băaln. Actorul a recunoscut faptul că s-a simţit abandonat de oamenii din jurul lui. 

„Da, m-am simțit abandonat și primul moment a fost cu declarațiile tatălui meu.  Când a ieșit public să declare lucruri despre mine, atunci m-am simțit singur împotriva tuturor. Îmi doream să fie alături cineva și, în afară de nașul copilului celui mic, nu a fost nimeni alături de mine. Cu siguranță, când m-am înhămat la căsătorie, când am decis să avem copiii, nu m-am gândit că urma să facem acest pas și a venit pe fondul problemelor din trecut. Totuși, nimeni nu este vinovat pentru greșelile pe care eu, ca om matur, le iau. Nu îmi doresc să pun problemele mele în cârca părinților, că e păcat”, a mai adăugat George Burcea.