Stiri mondene

Andreea Bălan, noi detalii despre custodia fetițelor sale: „Mulţi nu au înţeles despre ce este vorba şi au crezut că îl decad din drepturi”

Andreea Bălan, noi detalii despre custodia fetițelor sale
Andreea Bălan [Sursa foto: Instagram]
Andreea Bălan a explicat cum împarte custodia fetițelor, Ella și Clara, cu fostul ei partener de viață, actorul George Burcea.

După un mariaj de 3 ani, Andreea Bălan și George Burcea au decis să divorțeze. Artista și actorul au împreună două fete, pe Clara și Ella. În cadrul unui interviu oferit recent pentru publicația Viva.ro, jurata de la „Te cunosc de undeva” a vorbit despre modul cum ea şi fostul soţ împart custodia fetițelor. Cu această ocazie, vedeta a explicat că nu a vrut să îl decadă din drepturi pe George Burcea, aşa cum s-a speculat. 

Andreea Bălan, noi detalii despre custodia fetițelor sale
Andreea Bălan și George Burcea[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Bălan nu mai este o femeie singură! Artista are un nou iubit

„Programul de vizită a fost mereu la discreţia tatălui şi, indiferent de custodie, exclusivă sau comună, tatăl are aceleaşi drepturi – două weekenduri pe lună plus vacanţele. Când am cerut custodie exclusivă, mulţi nu au înţeles despre ce este vorba şi au crezut că îl decad din drepturi.

Nici pe departe! Diferenţa între custodia exclusivă şi cea comună este doar la dreptul de decizie în ceea ce priveşte școala, spitalele şi vacanţele. Urmează apelul, care este în continuare pentru custodia exclusivă şi pentru pensia alimentară retroactivă’’,
a mărturisit Andreea Bălan.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Cum le-a afectat divorțul părinților pe Clara şi Ella

Despre modul în care Clara şi Ella au trecut peste divorțul părinților, Andreea Bălan  a dezvăluit faptul că cele două fete erau prea mici în momentul în care ea şi George Burcea s-au despărţit. Acesta este și motivul pentru care ele nu au fost foarte afectate de schimbările apărute în familia lor.

Andreea Bălan, noi detalii despre custodia fetițelor sale
Andreea Bălan[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: George Burcea, primele declarații după ce a câştigat custodia comună a fiicelor cu Andreea Bălan: „Doi ani am luptat să le am în brațe”

Nu au existat întrebări incomode, pentru că Ella avea 3 ani şi Clara 11 luni la separare și nu au amintiri legate de perioada în care locuiam împreună. Pentru ele e ceva normal să locuiască doar cu mami și cu buni. Cu cât copiii sunt mai mari, cu atât percep divorţul ca pe ceva grav. În cazul meu, fetiţele fiind foarte micuţe, nu au termen de comparaţie şi amintiri cu noi patru împreună, astfel suferinţa fiind minoră, doar în subconştient, pentru faptul că nu există prezenţă masculină în casă, atât”,  a completat Andreea Bălan.