Stiri mondene

Andreea Bălan nu mai este o femeie singură! Artista are un nou iubit

Andreea Bălan are un nou iubit
Andreea Bălan are un nou iubit [Sursa foto: Instagram]
Andreea Bălan a fost surprinsă alături de noul iubit, în zona de nord a Capitalei.

După divorțul de tatăl fetițelor, George Burcea, Andreea Bălan a fost foarte discretă cu viața personală. La un moment dat, artista și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint, însă lucrurile nu au mai funcționat între ei, motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri separate. De data aceasta, pare că vedeta s-a îndrăgostit din nou și este numai cu zâmbetul pe buze alături de noul partener. Bărbatul misterios, care a reușit să cucerească inima vedetei, este un tip bine făcut, musculos, înalt și tinerel.

Andreea Bălan are un nou iubit
Andreea Bălan are un nou iubit[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Bălan, ținta fanilor din mediul online! Ce detaliu au observat internauții la ultima fotografie publicată de artistă

Andreea Bălan a fost surprinsă alături de noul iubit, pe Nordului. Artista și bărbatul misterios s-au simțit foarte bine împreună și s-au sărutat de mai multe ori. Jurata de la „Te cunosc de undeva” nu s-a ferit să se afișeze în oraș cu noul său partener. Fotografiile cu Andreea Bălan și noul iubit pot fi văzute AICI, pe site-ul cancan.ro. 

Andreea Bălan are un nou iubit
Andreea Bălan are un nou iubit[Sursa foto: Instagram]

Ce spunea Andreea Bălan despre un nou iubit, acum puțin timp

Rămâne de văzut, însă, dacă artista îl va prezenta lumii întregi pe noul său iubit. Relația pare să fie una la început, deși Andreea Bălan lăsa de înțeles încă din martie că este îndrăgostită din nou.

Andreea Bălan are un nou iubit
Andreea Bălan are un nou iubit[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Bălan și George Burcea, protagoniștii unui scandal printr-un apel video! Ce și-au reproșat cei doi: „Nu am ce să discut cu un om care mă jignește”

„Sunt mult mai înțeleaptă, mult mai așezată, mai calmă și știu exact ceea ce îmi doresc din toate punctele de vedere, atât în carieră, cât și în plan personal. Iubesc, sunt iubită, am o familie extraordinară, am mulți prieteni care mă iubesc, mă susțin, sunt aproape de mine.  Mă bucur foarte mult de prezent, am învățat să trăiesc de prezent, deoarece de multe ori trăiam în viitor și îmi proiectam și nu trăiam prezentul”,  spunea Andreea Bălan acum două luni.